Özgüller Uluslararası Taşımacılık, Iveco Stralis'lerle filosunu güçlendirdi

Özgüller Uluslararası Taşımacılık, Iveco Stralis'lerle filosunu güçlendirdi

Iveco’nun Gaziantep yetkili satıcısı Üstün İş Otomotiv, Özgüller Uluslararası Taşımacılık şirketine 10 adet Stralis çekici teslimatı gerçekleştirdi. Teslim ile ilgili düzenlenen törende bir konuşma yapan Üstün İş Genel Müdürü Eyüp Zengin, Özgüller’in yine Iveco’yu tercih etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ve satış sonrasında da Özgüller’i yalnız bırakmayacaklarını söyledi.Özgüller Taşımacılık tesislerinde gerçekleşen törende Eyüp Zengin...

Iveco’nun Gaziantep yetkili satıcısı Üstün İş Otomotiv, Özgüller Uluslararası Taşımacılık şirketine 10 adet Stralis çekici teslimatı gerçekleştirdi. Teslim ile ilgili düzenlenen törende bir konuşma yapan Üstün İş Genel Müdürü Eyüp Zengin, Özgüller’in yine Iveco’yu tercih etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ve satış sonrasında da Özgüller’i yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Özgüller Taşımacılık tesislerinde gerçekleşen törende Eyüp Zengin günün anısında bir plaket takdim etti. Törene Özgüller firmasından Ali Güler, Mehmet Güler, Abdurrahman Güler, Ömer Güler, Kadir Güler katıldı.

Özgüller ağırlıklı olarak Almanya ve Türk Cumhuriyetlerine taşımacılık yapmakta olup filosunda toplam 85 adet çekici bulunuyor. Araç parkının 50 adedi ise Iveco Stralis araçlardan oluşuyor. 

Etiketler :