Öztaş Nakliyat filosuna Ford F-MAX çekiciler ile güçlendirdi

Öztaş Nakliyat filosuna Ford F-MAX çekiciler ile güçlendirdi

1986 yılından beri taşımacılık ve lojistik alanında faaliyet gösteren Öztaş Nakliyat, filosunu 2 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Yeni Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Öztaş Nakliyat, yeni Ford Trucks F-MAX araçlarını şehirlerarası nakliyat ve silis kum satışı operasyonlarında kullanacak. Düzenlenen araç teslimat törenine Öztaş Nakliyat kurucusu Şakir Öztaş, baş şöför Vedat Demir ile Ford Trucks Başer Bayi Satış Müdürü Mehmet...

1986 yılından beri taşımacılık ve lojistik alanında faaliyet gösteren Öztaş Nakliyat, filosunu 2 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Yeni Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Öztaş Nakliyat, yeni Ford Trucks F-MAX araçlarını şehirlerarası nakliyat ve silis kum satışı operasyonlarında kullanacak. 

Düzenlenen araç teslimat törenine Öztaş Nakliyat kurucusu Şakir Öztaş, baş şöför Vedat Demir ile Ford Trucks Başer Bayi Satış Müdürü Mehmet Hasbakkal katıldı. Teslimat töreninde söz alan Şakir Öztaş da Öztaş Nakliyat olarak yeni Ford Trucks F-MAX’i yerli üretim olması ve Eskişehir’de üretilmesi, yaygın yedek parça ve servis ağı gibi sunulan kapsamlı hizmetlerden dolayı ile tercih ettiklerini vurguladı. 

Etiketler :