PACCAR, Kuzey Amerika'da motor üretiminin 10. yılını kutladı

PACCAR, Kuzey Amerika'da motor üretiminin 10. yılını kutladı

PACCAR Mississippi Motor Fabrikası’nda 2010 yılında başladığı motor üretiminin 10. yılını kutladı. Fabrikada bugüne kadar 250 binden fazla PACCAR MX-11 ve MX-13 motor üretildi. PACCAR CEO'su Preston Feight, "Mükemmel çalışanlarımız ve fabrikanın gelişmiş üretim yetenekleri, sektörün en iyi motorlarını oluşturmak için harika bir ortam yarattı. Mississippi motor fabrikasının ilk 10 yılda elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyuyoruz" dedi.Motor fabrikası için...

PACCAR Mississippi Motor Fabrikası’nda 2010 yılında başladığı motor üretiminin 10. yılını kutladı. Fabrikada bugüne kadar 250 binden fazla PACCAR MX-11 ve MX-13 motor üretildi. PACCAR CEO'su Preston Feight, "Mükemmel çalışanlarımız ve fabrikanın gelişmiş üretim yetenekleri, sektörün en iyi motorlarını oluşturmak için harika bir ortam yarattı. Mississippi motor fabrikasının ilk 10 yılda elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyuyoruz" dedi.

Motor fabrikası için planlama, 2006 yılında Kenworth, Peterbilt ve DAF'tan deneyimli yöneticilerden ve mühendislerden oluşan uluslararası bir PACCAR ekibinin son teknoloji bir fabrikanın temelini atmakla görevlendirilmesiyle başladı. PACCAR, önemli ulaşım lojistiği ağlarına yakınlığı, yetenekli insanları ve işgücünü tamamlayan yakındaki eğitim kurumlarıyla ortak olma becerisi nedeniyle Mississippi Columbus'u seçti.

2007 yılında temeller atılırken ilk etapta 400 milyon dolarlık yatırım yapıldı. Fabrika iyileştirmelerine ve üretim kapasitesine yapılan ilave yatırımlar, tesisi önümüzdeki on yılda motor talebini karşılayacak şekilde konumlandırdı. Columbus, Mississippi fabrikası bugüne kadar 250 binden fazla PACCAR MX-11 ve MX-13 motor üretti. Kenworth Genel Müdürü ve PACCAR Başkan Yardımcısı Kevin Baney, “Son on yılda Kenworth filolarını ve kamyon operatörlerini PACCAR MX motorlarıyla destekleyen PACCAR motor fabrikasını ve muazzam, özverili çalışanlarını tebrik ediyoruz. Fabrika, ABD ve Kanada'daki müşterilerimize yakıtı verimli kullanan motorlar sağlayarak Kenworth’ün büyümesinde önemli bir rol oynadı" dedi.

Etiketler :