ParkPalet’in Depolama Arzı 200 Depoya Ulaştı

ParkPalet’in Depolama Arzı 200 Depoya Ulaştı

ParkPalet depolama ağı son bir ayda Ordu, Kocaeli, Tekirdağ, İzmir, Adana, Gaziantep ve İstanbul’dan eklenen yeni depolarla 200 depoyu aştı. Yeni eklenen depolarla birlikte toplam kapasitesine 50.000 ek palet alanı daha ilave eden ParkPalet böylece 17 bölgede 200 depo, 450.000 palet kapasitesiyle Türkiye’nin en fazla depo sayısına sahip depolama platformu haline geldi.Talep sahiplerini hızlı ve kolay bir şekilde hizmet sağlayıcılarla buluşturan ParkPalet depo işletmecileri...

ParkPalet depolama ağı son bir ayda Ordu, Kocaeli, Tekirdağ, İzmir, Adana, Gaziantep ve İstanbul’dan eklenen yeni depolarla 200 depoyu aştı. Yeni eklenen depolarla birlikte toplam kapasitesine 50.000 ek palet alanı daha ilave eden ParkPalet böylece 17 bölgede 200 depo, 450.000 palet kapasitesiyle Türkiye’nin en fazla depo sayısına sahip depolama platformu haline geldi.

Talep sahiplerini hızlı ve kolay bir şekilde hizmet sağlayıcılarla buluşturan ParkPalet depo işletmecileri içinde yeni ve etkin bir iş geliştirme kanalı işlevi görüyor.

Depolama arz ve talebini dijitalleşmiş iş modeliyle bir araya getiren ParkPalet oluşturduğu yaygın depolama ağı üzerinden e-ticaret firmaları için sipariş hazırlama merkezleri sayısını da artırmayı hedefliyor.

ParkPalet, klasik depolama hizmetlerine ek olarak e-ticaret alanında hizmet vermek isteyen depo işletmecileriyle tüm Türkiye çapında sipariş hazırlama merkezleri oluşturmaya devam ediyor. E-ticarete uygun depo yönetim yazılım altyapısı ve iş geliştirme sağlayarak, bu alanda hizmet verecek yetkinliğe ulaşmaları için depo işletmecilerini destekliyor.

Etiketler :