Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet Nane: “Günümüzde haberleşme çok önemli, lojistik de haberleşme kadar önemli”

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet Nane: “Günümüzde haberleşme çok önemli, lojistik de haberleşme kadar önemli”

Pegasus Hava Yolları Kargo Direktörlüğü ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen 5. Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı’nda konuşan Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet Nane, konferansın kendisi için bir ilk olduğunu çünkü Pegasus’ta yeni göreve başladığını söyledi. Günümüz dünyasında haberleşmenin çok önemli olduğunu, lojistiğin de haberleşme kadar önemli olduğunu söyleyen Mehmet Nane,...

Pegasus Hava Yolları Kargo Direktörlüğü ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen 5. Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı’nda konuşan Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet Nane, konferansın kendisi için bir ilk olduğunu çünkü Pegasus’ta yeni göreve başladığını söyledi. Günümüz dünyasında haberleşmenin çok önemli olduğunu, lojistiğin de haberleşme kadar önemli olduğunu söyleyen Mehmet Nane, “Lojistiğin tedarik zinciri demek olduğunu net olarak görenlerden ve bilenlerdenim” dedi.

Günümüzde maliyetin ve optimizasyonun önemine vurgu yapan Nane, Türkiye’nin bölgesinin hub’ı olmaya ve lideri olmaya devam ettiği sürece lojistiğin, tedarik zincirinin, optimizasyonun ve havacılığın öneminin daha da artacağını vurguladı. 

Etiketler :