Pegasus’tan tüm yurt içi uçuşlar için indirim!

Pegasus’tan tüm yurt içi uçuşlar için indirim!

Pegasus Hava Yolları’ndan 15 Ağustos - 27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecekleri yurt içindeki uçuşları için biletlerini 2 - 4 Ağustos tarihleri arasında alan misafirler, uçuşlarını yüzde 20 indirimli gerçekleştirecek.

Pegasus Hava Yolları 2 - 4 Ağustos tarihleri arasında biletini flypgs.com'dan ve Pegasus mobil uygulamalardan alan misafirlerine, 15 Ağustos – 27 Ekim tarihleri arasında tüm Türkiye'de yüzde 20 indirimle seyahat etme fırsatı sunuyor. Pegasus, misafirlerini yurt içinde dilediği gibi uçmanın tadını çıkarmaya davet ediyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, biletlerini 02 - 04 Ağustos tarihlerinde, 3 gün boyunca www.flypgs.com, mobile.flypgs.com ve Pegasus mobil uygulamalarından satın alabilecek.

Misafirler, biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak da uçuşlarından puan kazanabilirler.

Pegasus’un sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına https://www.flypgs.com/kampanyalar üzerinden ulaşılabilir; flypgs.com’da yer alan Etkinlik Takvimi ile gidecekleri yerde gerçekleştirilen tüm etkinlikleri inceleyerek tatillerini daha renkli hale getirebilirler.

Etiketler :