PO’dan insan sağlığına dost “Cam Suyu Antifrizi”

PO’dan insan sağlığına dost “Cam Suyu Antifrizi”

PO, yeni formüllü insan sağlığına dost ürünü ‘PO Cam Suyu Antifrizi’ ile metanol içermeyen ürünler hakkında sürücüleri bilinçlendirmeyi amaçlıyor

PO, yeni formüllü insan sağlığına dost ürünü ‘PO Cam Suyu Antifrizi’ ile metanol içermeyen ürünler hakkında sürücüleri bilinçlendirmeyi amaçlıyor. 

Petrol Ofisi (PO) geliştirilen  yeni formülü ile  insan sağlığına dost  ürünü ‘Petrol Ofisi Cam Suyu Antifrizi’ni tüketicilerin kullanımına sunuyor. Petrol Ofisi, içinde bulunduğumuz kış aylarının da etkisiyle, araçlarda daha çok gereksinim duyulan ve sürüş güvenliği açısından taşıtların vazgeçilmez bir ihtiyaç maddesi haline gelen cam suyu antifrizinin, metanol içermeyen ürünlerden tercih edilmesi konusunda sürücüleri bilinçlendirmeyi amaçlıyor.Petrol Ofisi, yeni formüllü Cam Suyu Antifrizi’nin piyasaya sunulmasıyla birlikte bu ürünlerde bilinmeyen bir tehlikeye dikkat çekmek adına sürücüleri bilgilendirme çalışmalarına başladı. Bu çalışmalar kapsamında; piyasada satışa sunulan birçok ürünün  “metanol” veya diğer ismi ile “metil alkol” içerdiği, bu maddenin sileceklerin cam üzerinde rahatça kaymasını engelleyip, silecek lastiklerine, aracın metal aksamına ve boyasına zarar verdiği ve insan sağlığı açısından da ciddi hastalıkların ortaya çıkmasına neden olabildiği anlatılıyor. Sürücülerin cam suyu buharı ile bu maddeleri teneffüs edebileceklerini ve bunun da sağlık sorunlarına yol açabileceğini anlatan Petrol Ofisi, bu riskleri engellemek için özellikle “metanol” içermeyen ürünleri tercih etmeleri gerektiği yönünde araç kullanıcılarını uyarıyor.Petrol Ofisi’nin geliştirdiği yeni formüllü Cam Suyu Antifirizi, cam suyunun ve cam yıkama sisteminin donmasını önlerken aynı zamanda camlar ile farlarda biriken kir, yağ, çamur, böcek ve bitki kalıntılarını kolaylıkla temizleyerek sürücünün görüşünü netleştirip aracın rahat ve güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Seyir halindeyken ön ve arka camların üzerindeki buzlanmayı da önleyen Petrol Ofisi Cam Suyu Antifrizi, cam üzerinde leke ve dalga oluşumunu engelliyor. Ürün her türlü hava ve yol koşulunda berrak ve net bir görüş sağlayarak özellikle gece kullanımlarında göz yanılmasını önlerken, silecek kolu ve süpürgesi, silecek motoru, cam fitili ve diğer tüm malzemelerle de uyumlu bir biçimde çalışıyor.

Etiketler :