Renault Trucks Türk ekibi  “En İyi Takım Ruhu” ödülünün sahibi oldu

Renault Trucks Türk ekibi “En İyi Takım Ruhu” ödülünün sahibi oldu

Renault Trucks’ın dünya genelinde düzenlediği satış sonrası yarışması sonuçlandı. 49 ülkeden 5,285 kişinin katıldığı RTEC 2017’de büyük finalde yarışmaya hak kazanan ülkelerden biri Türkiye oldu. Türkiye’yi İzmir’den katılarak temsil eden İzmir Kaplanları takımı, finalde özel ödülü aldı.

Türkiye’deki yarı finalde birinci olan Özmutlubaş Otomotiv’in İzmir Kaplanları takımı, ülkemizi Fransa’da yapılan RTEC dünya finalinde temsil etti. Lyon'da düzenlenen RTEC yarışmasının finalinde en iyi 24 Renault Trucks uluslararası satış sonrası ekibi yarıştı. Alman, İsviçre ve İngiliz takımları sırasıyla birinci, ikinci ve üçüncü olarak yarışmayı tamamlarken Türk ekibi,  “En İyi Takım Ruhu” ödülünü aldı.

RTEC (Road to Excellence Championship), dünyanın en büyük satış sonrası yarışmaları arasında yer alıyor. Uluslararası arenada bu yıl 1,421 takımın katılımıyla başlayan yarışma için her ülkede lokal etaplar düzenlendi. Yarı finaller sonrasında seçilen ve aralarında İzmir Kaplanları takımının bulunduğu en iyi 24 ekip, Renault Trucks'ın doğduğu yer olan Lyon'da dünya finalinde yarıştı. Uluslararası finalde takımlar, zorlu etapları tamamlayarak gerçek koşullarda bakım-onarım işlemleri yaptılar Finalistlerin performansı, tüm dünyadan katılan Renault Trucks uzmanları tarafından değerlendirildi ve puanlandı.

Finalde Türkiye’yi temsil eden ve yarışmadaki dört ödülden birinin sahibi olan İzmir Kaplanları ödül töreni ardından yaptıkları açıklamada; “Tüm dünya genelinde düzenlenen böyle çok etaplı bir yarışmada Türkiye’ye ödül kazandırdığımız için çok mutluyuz. Çok güçlü takımlarla yarıştık. Hem teorik hem de pratik oldukça zorlayıcı etaplar oldu. Gerçek servis koşullarında teknik bir mücadele verdik. Yarışmanın takım ruhunu pekiştirmesinin yanı sıra işimize katkısı da oldukça büyük oldu” dedi.

RTEC yarışmasının her etabında bulunan Renault Trucks Türkiye Bayi Geliştirme Direktörü Özgür Fırat ise İzmir Kaplanları’na teşekkür ederek, “Türk takımımızın gösterdiği performanstan dolayı gurur duyuyoruz. RTEC, dünyanın en büyük satış sonrası yarışmalarından biri. 49 ülkenin katıldığı bir yarışma ve Türkiye’ye özel ödül ile döndük. Aldığımız derece, aslında bir yandan Türkiye’de sunduğumuz hizmetin kalitesine de işaret ediyor. Emeği geçen tüm ekibimize ve Özmutlubaş Otomotiv’e çok teşekkür ederiz” diye belirtti. 

Etiketler :