Renault Trucks’ın 13 litre motorlu çekicilerinin Roadshow’u devam ediyor

Renault Trucks’ın 13 litre motorlu çekicilerinin Roadshow’u devam ediyor

13 litre motorlu Renault Trucks çekiciler, yeni güzergahlarındaki kooperatiflerde filo sahipleri ve sürücüler ile buluşuyor.

Renault Trucks, uzun yol çekicilerinin konforunu 13 litre motor ile birleştirdiği T serisi araçlarıyla Roadshow’a devam ediyor. Etkinliğin yeni güzergahında, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ve Eskişehir bulunuyor. 

13 litre motor donanımlı Renault Trucks T 520 Yüksek Kabin ve T 480 çekiciler, hem konforu hem de avantajlı sahip olma maliyetleri ile kooperatiflerden ilgi toplayarak yola devam ediyor. Renault Trucks Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, 17 Şubat’ta başlayan etkinlik boyunca ilk olarak Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Kocaeli’de çok sayıda taşımacılık profesyoneli ile buluştuklarına değinerek; “Taşımacılık alanında hizmet veren firmaların en büyük işletim giderlerinden olan yakıt tüketimini, Renault Trucks 13 litre motor donanımlı çekicilerimiz ile en düşük seviyeye taşıyoruz. Buluşmalarımızda sürücüler, konfor ve performansından, firma yöneticileri de araç özelliklerinden ve sunduğu düşük işletim maliyetlerinden oldukça etkileniyorlar” şeklinde açıkladı. 

Ömer Bursalıoğlu, 2020 yılı boyunca farklı bölge ve illerde Roadshow’a devam edeceklerini belirtti; “Müşterilerimiz ile çalışma sahalarında buluşmak, her zaman bizler için çok önemli oldu. Öte yandan 13 litre motorlu çekicilerimiz, Türkiye’de büyük ilgi görüyor. Bu nedenle mümkün olduğu kadar çok nakliye profesyoneline ulaşmak üzere il il düzenlediğimiz etkinliklere devam edeceğiz. Araçlarımızı birlikte incelemenin ötesinde filo yöneticileri ve sürücüler ile bir araya gelerek verimli taşımacılık çözümleri için görüşüyoruz.” 

2 Mart, Pazartesi

Kocaeli

Kocaeli Yarımca Kooperatifi

Shell Kooperatifi 

İmotaş Kooperatifi

Yeniköy Kooperatifi

Köseköy Kooperatifi

3 Mart, Salı

Sakarya

Sakarya Çamlıca Kooperatifi
Hentır Kooperatifi
79 No'lu Kooperatifi
Pamukova Kooperatifi

4 Mart,Çarşamba Yalova

Kaytazdere Taş Kooperatifi

Akkim Taşıyıcılar Kooperatifi

Yalova Taş Kooperatifi

5 Mart, Perşembe Bursa-Orhangazi

S.S. Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi

 

6 Mart, Cuma

Bursa - Gemlik

S.S.  145 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi

7 Mart, Cumartesi Eskişehir

Sarp Havacılık Garaj

     

Etiketler :