Renault Trucks'tan MİÇ-SA Nakliyat’a 2 adet T 480 yüksek kabin

Renault Trucks'tan MİÇ-SA Nakliyat’a 2 adet T 480 yüksek kabin

Miç-Sa, yurtiçi kargo taşımacılığı için Renault Trucks T 480 çekicileri tercih etti.

MİÇ-SA Nakliyat, yurtiçi kargo operasyonlarında yeni teslim aldığı 2 adet 13 litre motor donanıma sahip Renault Trucks T 480 yüksek kabin  çekicileri kullanacak. 

Renault Trucks 13 litre çekiciler, yakıt tüketimi, ikinci el değeri ve daha uzun motor ömrü sunması nedenleriyle büyük talep görüyor. Yeni araçlarını teslim alan Miç-Sa Nakliyat firma sahibi Abdil Mic; “Renault Trucks ile deneyimlerimiz, Premium serisine dayanıyor. Renault Trucks Premium 460 modellerle 11 litre motorun konforunu süren şoförlerimizin, şimdi hem 13 litrelik motorun gücünü hem de yüksek kabinin ferahlığını yaşayacaklarına inanıyoruz. Yakıt tasarrufu konusunda da avantaj sağlayacağımızı ön görerek bu araçları tercih ettik” dedi. 

Pandemi dönemimin zorluklarına rağmen yatırım yapan Miç-Sa Nakliyat’a teşekkür eden Renault Trucks Mersin Yetkili Bayisi Erman Ticari Araçlar’ın Genel Müdürü Emrah Deniz; “Nakliye ve lojistik firmaları, her zamanki gibi bu dönemde de en önemli gider kalemlerinden yakıt tüketimi konusunda oldukça hassaslar. Öte yandan kalifiye sürücü bulabilmek ve memnun edebilmek de önemli. Bu anlamda Renault Trucks 13 litrelik yüksek kabinli çekicilerimiz, sunduğu avantajlarla büyük ilgi görüyor. Eminiz Miç-Sa ve şoförleri de araçlarımızdan memnun kalacak” şeklinde açıkladı. 

Etiketler :