Sabancı Grubu şirketi Agregasa’nın tercihi Astra kamyonlar oldu

Sabancı Grubu şirketi Agregasa’nın tercihi Astra kamyonlar oldu

Bu yıl 70.yılını kutlayan, 2016 yılından itibaren Iveco Araç Sanayi Tic. A.Ş tarafından satış ve satış sonrası hizmetleri sunulan Astra, portföyüne referans firmalardan bir yenisini daha ekledi. Sabancı Grubu Şirketleri içinde yer alan Agregasa’ya, Iveco yetkili satıcısı Özgözde Bursa tarafından  4 adet 50 ton teknik taşıma kapasitesine sahip HD 9 Serisi 84.50 8X4 500 HP kamyonlar teslim etti.Iveco’nun kardeş markası Astara ürünleri Maden ve Taş Ocakları , Zorlu...

Bu yıl 70.yılını kutlayan, 2016 yılından itibaren Iveco Araç Sanayi Tic. A.Ş tarafından satış ve satış sonrası hizmetleri sunulan Astra, portföyüne referans firmalardan bir yenisini daha ekledi. Sabancı Grubu Şirketleri içinde yer alan Agregasa’ya, Iveco yetkili satıcısı Özgözde Bursa tarafından  4 adet 50 ton teknik taşıma kapasitesine sahip HD 9 Serisi 84.50 8X4 500 HP kamyonlar teslim etti.

Iveco’nun kardeş markası Astara ürünleri Maden ve Taş Ocakları , Zorlu İnşaat İşleri, Petrol & Dogal Gaz ve de Ağır Nakliye sektörlerinde hizmet vermek için geliştirildi. Astra,  HD 9 Kamyon Şase  ürün gamında  kendi sınıfında rakipsiz Şase Yapısı ( 202.000  NM Şase Burulma Direnci), Yüksek Motor Gücü (Iveco tarafından da kullanılan Cursor motorlar ve 500 ve 560 HP secenekleri ), müşteri ihtiyaçlarına göre şekillendirilebilen çok geniş yelpazedeki ağır hizmet tipi versiyon seçenekleri, yalın üretim prensibi, rakiplerine göre daha yüksek teknik taşıma kapasitesi sunması, yıllardır Türkiye pazarında var olan Iveco ile büyük oranda parça uyumluluğu,  Euro 6 egzoz emisyon normunda EGR’ siz – aktif rejenerasyon prosesine ihtiyac duymayan , sadece SCR sistemi ile calısan motor yapısı gibi üstün özellikleri ile,  2016 yılından itibaren Iveco Araç San.ve Ticaret A.Ş. çatısı altında satış ve satış sonrası hizmetleri gerçekleştiriliyor.  

Etiketler :