SAF HOLLAND, IAA Fuarı’nda geleceğin ticari araçlarına sunduğu çözümlerini tanıtacak

SAF HOLLAND, IAA Fuarı’nda geleceğin ticari araçlarına sunduğu çözümlerini tanıtacak

SAF-HOLLAND, 2018 IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda geleceğin ticari araçlar çözümlerini sunacak. Aks ve beşinci teker alanlarında uzman olan SAF-HOLLAND, 26. salonda bulunan A06 standında yeni ürünler sunarken filo operatörleri için dijital ürünlere de odaklanacak. Fuar standındaki farklı gösteriler, IAA ziyaretçilerini yarının ticari araçlar dünyasına taşıyacak.

SAF-HOLLAND, ticari araç ve lojistik zincirlerinin dijital ağını yönlendiriyor ve yenilikleri için mekanik bileşenleri sensör sistemleriyle birleştiriyor. SAF-HOLLAND CEO'su Detlef Borghardt, IAA katılımlarına yönelik açıklamasında, “Ürünlerimiz ve sistemlerimiz ile yarının ulaştırma dünyasını daha verimli ve daha sürdürülebilir hale getiriyoruz. IAA 2018 Fuarı, bir kez daha çekici ve treyler için akıllı mekanik ve dijital çözümlerimizi sunmak üzere bizlere mükemmel bir platform sunuyor" diye belirtti.

Fuar standındaki etkinlik alanları, mekanik bileşenler ve sensör sistemlerinin kombinasyonunu etkin bir şekilde sunacak. Canlı olarak gerçekleştirilecek sunumlar ile hidrolik amortisör olmadan sönüm yapılmasını sağlayan SAF Uyarlanabilir Hava Sönümleme sisteminin nasıl çalıştığı etkileyici bir şekilde gösterilecek. Ticari araç tedarikçisi SAF-HOLLAND, IAA Fuarı’nda aynı zamanda otonom sürüş çözümleri ve şu anda üretimde olan hidrolik tahrikli SAF INTRA TRAK aksını da sunacak.

SAF-HOLLAND GRUP BÜYÜYOR

Büyüyen SAF-HOLLAND Grup için IAA'daki önemli bir konu ise ticari araç parçaları oluyor. 2018 yılında SAF-HOLLAND, Asian York Grubu, İtalyan kaplin uzmanı V.ORLANDI ve İngiliz telematik ve bağlantı uzmanı Axscend'in çoğunluk hissesini satın aldı. Böylece SAF-HOLLAND, uluslararası varlığını büyütürken kaplin sistemlerinde ve dijital çözümlerdeki yetkinliğini de güçlendirdi. SAF-HOLLAND Grup, gelecekte bu sinerjiyi daha iyi kullanarak ürün ve hizmetlerinin kalitesini arttırmak üzere yatırımlarına devam edecek. SAF-HOLLAND ve V.ORLANDI, IAA Fuarı’nda karşılıklı olan stantlarında yer alacak.

Hannover'de gerçekleşecek IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda çekici ve treyler uzmanı SAF-HOLLAND, 26. salonda bulunan A06 standında ziyaretçilerini bekliyor.

Etiketler :