SAF-HOLLAND’ın hafif disk frenleri maliyetleri azaltıyor

SAF-HOLLAND’ın hafif disk frenleri maliyetleri azaltıyor

SAF-HOLLAND’ın dokuz tonluk akslar için ürettiği olağanüstü hafiflikteki disk frenleri, daha düşük treyler ağırlığı ve daha verimli taşımacılık sağlamak için sunuluyor. Hafif ve uyarlanabilir 22.5 inç SBS 2220 H0 ve SBS 2220 K0 disk frenleri, fren balataları dahil olmak üzere sadece 32 kg olarak tasarlandı. Son derece hafif ve uyarlanabilir olan 19.5 inç treyler disk freni SBS 1918 H0 ise yalnızca 29 kg ağırlığında.

Daha hafif treylerler, ticari araçların optimum ağırlık yüklenebilmesini ve böylece daha az seferde daha fazla yük taşınabilmesini sağladığı için çevresel etkiyi ve filoların maliyetini azaltıyor. Bu durum, azaltılan yakıt tüketimi, çekici ve treylerin daha az aşınması ve daha düşük karbon emisyonu anlamına geliyor. SAF- HOLLAND, yarı römork ve merkez akslı römorka sahip treylerlerdeki 9 tonluk aks yükleri için optimize edilmiş ekstra hafiflikteki SBS 2220 H0/K0 disk frenleri ile filo yöneticilerine daha düşük tüketim, aşınma ve emisyon sunuyor.

SAF-HOLLAND OE Avrupa Ürün Müdürü Mark Hartmann konuyla ilgili olarak, “Disk frenlerimiz, üstün verimlilik ve tasarruf sunar. SBS aralığı da tamir ve servis durumlarında kullanıcı dostudur” diyor. Frenleme torkunun ağırlığa oranı öne çıkan özellikler arasında yer alıyor ve tamirciler her iki fren tipi için de aynı araçları kullanıyor. Global araç kiti, SAF-HOLLAND disk frenlerinin yanı sıra KNORR, WABCO ve HALDEX gibi 13 diğer tip frenlerin servis ve tamiri için de gerekli olan tüm alet ve ekipmanları kapsıyor. Tamir kitindeki her bir alet belirgin biçimde yerleştirilmiştir. İstenilen zaman rahatça erişilebilir ve ihtiyaç olduğunda yeniden sipariş için mevcut durumdadır. Yüksek dayanıklılığa sahip tek parça kaliperlerin ağırlığı, yüksek kalite kaplama ile optimize edilir ve kaliper kılavuzu hiçbir bakım gerektirmez. Disk frenleri, kanıtlanmış, patentli SAF dar ve 4 delikli bağlantı sayesinde dört bağlama cıvatası ile hızlı ve kolay bir biçimde çıkarılabilir.

Etiketler :