Şampiyonların otobüsü!

Şampiyonların otobüsü!

Dünyanın dev teknoloji şirketleri Google ve Facebook’un personel taşımasında kullanılan Temsa araçları Ulusal Amerikan Futbol Ligi Şampiyonu Denver Broncos'un da şampiyonluk kutlamasında tercihi oldu.Amerika Birleşik Devletleri’nin otobüs pazarında 700’ü aşkın otobüsle 40’tan fazla eyalette hizmet veren Temsa’nın TS30 araçları şampiyonun da tercihi oldu. TS30 ŞAMPİYON DENVER BRONCOS’UN RENKLERİNE BOYANDI 6-7 Şubat tarihlerinde San Francisco California bölgesinde...

Dünyanın dev teknoloji şirketleri Google ve Facebook’un personel taşımasında kullanılan Temsa araçları Ulusal Amerikan Futbol Ligi Şampiyonu Denver Broncos'un da şampiyonluk kutlamasında tercihi oldu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin otobüs pazarında 700’ü aşkın otobüsle 40’tan fazla eyalette hizmet veren Temsa’nın TS30 araçları şampiyonun da tercihi oldu. 

TS30 ŞAMPİYON DENVER BRONCOS’UN RENKLERİNE BOYANDI

6-7 Şubat tarihlerinde San Francisco California bölgesinde yapılan Ulusal Amerikan Futbol Ligi 50’nci final maçında Carolina Panthers karşısında kupayı almayı başaran Denver Broncos'un şampiyonluk kutlamalarında Temsa’nın TS30 araçları da yerini aldı. Şampiyonluk kutlamasında, Temsa araçları Gray Line of San Francisco tarafından Denver Broncos'un turuncu beyaz renkli görselleri ile süslenen TEMSA TS30 araçları kullanılarak gerçekleşti. Temsa marka otobüsler teknoloji devlerinin de tercihi olmaya devam ediyor. 

Etiketler :