Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel oldu

Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel oldu

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürlüğü görevine Tolga Senyucel getirildi. Senyücel, Volkswagen Ticari Araç’taki Genel Müdürlük görevine de devam edecek.

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel oldu. 2018 yılından bu yana Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü olarak görev yapan Senyücel, aynı zamanda Scania Genel Müdürlüğü görevini de üstlenecek. Senyücel, 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren görevi İlhami Eksin’den devralacak. 2013 yılından bu yana Scania Genel Müdürü olarak görev yapan İlhami Eksin ise, Doğuş Grubu’nun satın alma şirketi D-Serve’in CEO’su olarak kariyerine devam edecek.

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan Tolga Senyücel, lisansüstü eğitimini National University San Diego / California'da tamamladı. 1999 yılında Doğuş Grubu'na katılan Senyücel, 2004-2013 yılları arasında Scania Genel Müdürü olarak görev yaptı.2013 yılından itibaren Yüce Auto Motorlu Araçlar Ticaret A.Ş. (Skoda) Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. Senyücel 2018 yılı Şubat ayından bu yana Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü olarak görevini sürdürüyor.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan İlhami Eksin, 1998 yılında Doğuş Grubu'na katıldı. Thermo King ve Scania Deniz Motorları markalarının Genel Müdürlüğünü yürüten Eksin, Nisan 2013 itibariyle Scania markasının da Genel Müdürü olarak görevini yürütmekteydi.

Etiketler :