Scania, üst yapıcılara sunduğu özel çözümlerle ve alternatif yakıt araçları ile öne çıktı

Scania, üst yapıcılara sunduğu özel çözümlerle ve alternatif yakıt araçları ile öne çıktı

Kuruluşunun 125’inci yılını kutlayan Scania, IFAT Fuarı'na yedi farklı araçla katıldı. Scania fuarda modüler yapı özelliği, üst yapıcı firmaları için özel çözümler, alternatif yakıtlı araçları ile dikkat çekti.

Scania her yıl düzenlenen uluslararası su, atık su, çöp ve arıtma tesisleri fuari IFAT’a standında 6 üst yapılı araç ve bir tane Hybrid araç olmak üzere yedi farklı araç sergiledi. Bu araçların yanı sıra lider üst yapı üreticilerine ait farklı stantlarda 30 Scania modeli de fuar ziyaretçileriyle buluştu.

Düşük işletme maliyetleri ve uzun kullanım ömrü sunan Scania araçları, dizel yakıtın yanı sıra alternatif yakıtlarla (CNG ve Hiybrid) karbondioksit salınımını en aza indirirken maksimum verimlilik sağlıyor. 

HENRIG ENG: “ALTERNATİF YAKIT KULLANIMINA UYGUN ÇÖZÜMLER DE SUNUYORUZ”

Scania Satış ve Pazarlama Direktörü Henrik Eng yaptığı değerlendirmede “Avrupa genelinde alternatif yakıtlara olan talep her geçen gün artıyor. Yoğun yerleşim yerlerinde kullanılan çöp toplama araçları ve kar küreme araçlarının hem sessiz hem de düşük CO2 emisyon değerlerine sahip olması giderek daha çok tercih ediliyor” dedi.

IFAT fuarının önemini ifade eden Henrik Eng, “IFAT fuarında sadece Almanya’daki iş ortaklarımızla değil dünyanın farklı bölgelerinden gelen farklı iş ortaklarımızla bir araya gelme fırsatı buluyoruz. İş ortaklarımıza, Scania markası ile özdeş hale gelen güvenilirlik ve kalite gibi kavramların yanı sıra önemi her geçen gün artan alternatif yakıt kullanımına uygun çözümler de sunuyoruz” dedi.

JORGE GUTIERREZ: “AMACIMIZ MÜŞTERİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINA EN UYGUN ÇÖZÜMLER BULMAK

Scania araçlarını ve araçların güvenilirliğini değerlendiren Scania Kamyon Ürün Müdürü Jorge Gutierrez: “Amacımız sürekli geliştirdiğimiz AR-GE çalışmaları ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümler bulmak” dedi. 

Jorge Gutierrez sözlerini “Araçlarımızdaki üstün kalitenin yanı sıra sunduğumuz güvenilir servis ve bulunabilirliği yüksek yedek parça hizmetlerimiz ile müşterilerimiz için çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz” şeklinde tamamladı.

Scania, farklı çalışma koşulları ve isteklere uygun olarak çok geniş ürün yelpazesi ile kent, arazi, uzun yol koşulları için seçenekleri ile yollardaki üstünlüğünü koruyor.

Etiketler :