Scania’dan 2 firmaya 18 adet çekici

Scania’dan 2 firmaya 18 adet çekici

2016 yılına hızlı giren Scania’nın teslimatları devam ediyor. Türkiye geneline LPG dağıtımı gerçekleştiren Yurtpet ve hafriyat hizmetleri veren Başaran İnşaat, filolarını Scania ile güçlendirdi.

Likit petrol gazını ithal etmek, depolamak, dolum tesisleri kurmak ve yurtiçinde alım satımını yapmak için dağıtım ağı kuran Yurtpet, tercihini Scania’dan yana kullandı. Yurtpet 15 adet Scania R400 LA ADR’li çekici teslim aldı.

Yeni araçlarını Doğuş Otomotiv Scania Gebze Servis’ten, Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli’den teslim alan Yurtpet Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gümüş, araç filolarının 50’si Scania olmak üzere 60 araçtan oluştuğunu belirterek “Firmamız kurulduğu günden bu yana Scania kullanıyor. Bugün de filomuza 15 yeni Scania daha katıyoruz. Türkiye geneline dağılmış 400 bayimiz bulunuyor. Özellikle yakıt tasarrufu konusu, performansı, servis maliyetleri, araçlarla sürekli uzun yol yapıldığı için ön planda tutuluyor.  Ancak bunun yanında konfor da bir diğer önemli kriter. Scania’yı tüm bu özellikleri bir arada sunduğu için tercih ediyoruz” dedi.

BAŞARAN İNŞAAT’A 3 ADET SCANIA G400 LA ÇEKİCİ

İstanbul bölgesinde hafriyat ve mıcır taşımacılığı gerçekleştiren Başaran İnşaat 3 adet Scania G400 LA çekici satın aldı. Başaran İnşaat Hafriyat Genel Müdürü Cengiz Coşkun, yeni araçlarını Şile’de düzenlenen törenle Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli’den teslim aldı.

Cengiz Coşkun, filolarında 12 adet Scania olduğunu belirtti. Coskun “Hafriyat taşımacılığı ağırlıklı çalışıyoruz. Ancak aynı zamanda mıcır sevkiyatı da yapıyoruz. Ağırlıklı olarak Anadolu Yakası’nda Şile ve çevresinde taşımacılık yapıyoruz. Scania’nın sunduğu konfor bizim için ön plana çıkıyor. Aracın sunduğu konfor ne kadar iyi olursa, iş performansı da o kadar artıyor. Otomatik vites sürüş konforunu en üst noktaya çıkartıyor. Bazen ben de çıkıp kullanıyorum. Ayrıca bakım aralıklarında, yakıt tüketiminde de üstün tasarruf sağlıyor ve işletme giderlerimizin düşmesine katkıda bulunuyor. Scania ile işlerimizi büyütmeyi ve öncelikle Marmara Bölgesine yayılmak istiyoruz” dedi.

Etiketler :