Schmitz Cargobull Logitrans 2019 Fuarı’nda  2 yeni ürününün sergiliyor

Schmitz Cargobull Logitrans 2019 Fuarı’nda 2 yeni ürününün sergiliyor

2012 yılından itibaren Avrupa pazarında büyüyerek ilerleyen Schmitz Cargobull’un kendi üretimi soğutucu ünite S.CU, yeni versiyonu S.CU V2.0 ile şimdi Türkiye’de. 2017 yılından itibaren Avrupa yollarında çalışmaya başlayan bir diğer yenilikçi ürün Power Curtain da yine ilk kez Logitrans 2019 Fuarı ile Türkiye pazarına giriş yapıyor.   

 

Schmitz Cargobull, Türkiye pazarına Logitrans 2019 Fuarı ile beraber sunduğu bu iki yeni ürünle hem soğuk zincir taşıma hem de genel kargo taşıma sektöründeki firmaları memnun edecek yenilikler getiriyor. 

2012 yılından beri Avrupa piyasasında her geçen gün pazarını büyüten ve kullanıcılarının yüksek beğenisini kazanan Schmitz Cargobull soğutucu ünitesi S.CU, geliştirilmiş yeni versiyonuyla beraber ilk defa Türk müşterileri ile buluşuyor.

S:CU V2.0, verimli common-rail dizel motoru ile AB egzoz emisyon yönetmeliği V kademesi ile uyumludur. Schmitz Cargobull soğutucu ünite yeni versiyonla beraber yüzde 10’a varan yakıt tasarrufu sağlarken, 50 kg azalan ağırlığıyla da müşterilerine daha fazla yük taşıma imkanı sunuyor. Son derece hassas sıcaklık yönetimi ile ürünlerin daha kaliteli bir şekilde taşınmasını sağlayan S.CU V2.0, aynı zamanda yeni geliştirilen ayrıştırılmış tahrik ünitesi, optimize edilmiş yeni jeneratörü ve standart olarak sunulan sessizlik paketiyle daha sessiz 

Etiketler :