Schneider Electric'ten yeni bir iş modeli

Schneider Electric'ten yeni bir iş modeli

Schneider Electric, Enerji Üniversitesi’nin ardından profesyoneller için önemli iş fırsatları yaratacak yeni bir eğitim ve sertifikasyon programı olan EcoXpert’i 20 Ocak’ta Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’de yapılan lansman toplantısıyla hayata geçirdi

Schneider Electric, Enerji Üniversitesi’nin ardından profesyoneller için önemli iş fırsatları yaratacak yeni bir eğitim ve sertifikasyon programı olan EcoXpert’i 20 Ocak’ta Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’de yapılan lansman toplantısıyla hayata geçirdi.Schneider Electric Bina Yönetimi ve Enerji Verimliliği çözümleri ile yenilikçi ve çevreye duyarlı bir tasarıma sahip otelde, iş ortaklarına tanıtılan EcoXpert programı, müşterilere ticari, endüstriyel ve lüks konut uygulamaları için geniş bir yelpazeye sahip, ön mühendisliği yapılmış enerji çözümleri sunmayı sağlıyor.Schneider Electric, yeni nesil eğitim ve sertifika programı EcoXpert ile elektrik yüklenicilerinin işlerini büyütmesine ve gelirlerini artırmasına yardımcı oluyor. 

ECOXPERT İLE 4 BASAMAKLI ENERJİ ÇÖZÜMÜ

Enerji verimliliğini artırırken güvenliği ve konforu korumayı hedefleyen program, küçük binalar, okullar, küçük perakende tesisleri, oteller ve restoranlar için etkin maliyet optimizasyon çözümleri geliştiriyor ve sertifikalı yükleniciler aracılığıyla bu çözümlerin sunulmasını sağlıyor.Binalara özel enerji çözümleri dört basamakta geliştiriliyor: Enerji optimizasyonunun sağlanabilmesi için, bu eğitimi alan EcoXpert partnerleri öncelikle binanın enerji performans eksikliklerini tespit ediyor ve iyileştirme önerileri sunuyor. Daha sonra, yük atma, yük kontrolü, aydınlatma otomasyonu gibi temel otomasyon sisteminin kurulması ve optimizasyon sağlanıyor. Üçüncü adımda ise enerji tüketimini takip etmek ve kullanıcının farkındalığını artırmak için bir raporlama sistemi kuruluyor. Son olarak analizlerin, trendlerin belirlenmesi ile iyileştirme gerektiren alanların tespit edilmesi sağlanıyor; iyileştirme ve bakım yapılıyor.Böylece denetimden çözüme tüm sürece hakim olan EcoXpert’ler, Enerji Verimliliğinin sağlanması için Aydınlatma ve Aydınlatma Kontrolleri, Yenilebilir Enerji çözümleri, enerji verimliliğini sağlayan bir sistem olarak çalışması için iyi tasarlanmış bir kontrol senaryosu sunan HVAC Sistemleri, güvenilir enerji beslemesini garanti eden Kesintisiz Güç uygulamaları ve enerji maliyetlerini düşüren, ekipman kullanımını optimum hale getiren Enerji İzleme çözümleri sunuyor.

“ÖNCÜ PROGRAMIMIZLA YENİ İŞ FIRSATLARI YARATACAĞIZ”

Schneider Electric EcoBusiness ve Building İş Birimleri Genel Müdür Yardımcısı Özkal Güner konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ilgi ile takip edilen Enerji Üniversitesi projemizle enerji alanında bilinçli kullanıcılar yetiştirerek, enerjinin verimli ve doğru bir şekilde kullanılmasına yardımcı oluyoruz. Şimdi ise Schneider Electric olarak, yeni bir eğitim ve sertifikasyon programını hayata geçiriyoruz. Daha sürdürülebilir bir gelecek sunmak adına, enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji çözümleri için büyüyen pazar gereksinimlerini karşılayacak gerekli araçların etkin bir şekilde sunulacağı ve bu konularda uzman yüklenicilerin yetişeceği EcoXpert eğitim programını hayata geçirmenin mutluluğu yaşıyoruz. Bu, enerji yönetimine ve verimliliğine adanmış bir program. Yükleniciler EcoXpert sayesinde enerji yönetimine hâkim olacak ve iş ufuklarını genişletecekler. Sektörde öncü programımız, elektrik yüklenicilerinin müşterilerine bütünlüklü bir Schneider Electric enerji yönetim çözüm portföyü sunmayı sağlayarak enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji çözümleriyle yeni iş fırsatları yaratacak.”

Etiketler :