Seç Turizm 4 adet Tourismo teslim aldı, filosundaki otobüs sayısını 53’e yükseltti

Seç Turizm 4 adet Tourismo teslim aldı, filosundaki otobüs sayısını 53’e yükseltti

Mercedes-Benz Türk’ün, Seç Turizm’e 4 adet Tourismo 16 teslim etti. Daha önce de 4 adet otobüs teslim eden Mercedes-Benz Türk, toplam 8 adet otobüs teslim etmiş oldu. Son 4 adet Tourismo 16’nın teslimat töreni Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki tesislerinde gerçekleştirildi. Düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Seç Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has...

Mercedes-Benz Türk’ün, Seç Turizm’e 4 adet Tourismo 16 teslim etti. Daha önce de 4 adet otobüs teslim eden Mercedes-Benz Türk, toplam 8 adet otobüs teslim etmiş oldu. Son 4 adet Tourismo 16’nın teslimat töreni Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki tesislerinde gerçekleştirildi. Düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Seç Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ev Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldı.

Yapılan teslimat töreninde konuşan Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, “8 adet Tourismo teslim ediyoruz. Bu teslimatın gerçekleşmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Seç Turizm, Mercedes-Benz’i seçki, yuvaya dönmeyi seçti. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Seç Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Konukoğlu ise, “Biz 30 yıl Mercedes-Benz ailesi ile birlikte çalıştık. 15 yıl ara verdik. Tekrar Mercedes-Benz ailesi çalışıyoruz. Şu an filomuzda 53 adet araç bulunuyor. Otobüs sektörü için bu yıl kötü bir yıl değil” dedi. 

Etiketler :