Seferihisar’ın tercihi  Isuzu Novociti Life oldu

Seferihisar’ın tercihi Isuzu Novociti Life oldu

Anadolu Isuzu mühendisleri tarafından geliştirilen Isuzu Novociti Life aracı İzmir Seferihisar yollarına çıktı. 28 adet Novociti Life İzmir‘lilere daha konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunma hedefiyle ESHOT Genel Müdürlüğü denetiminde taşımacılık faaliyetini sürdüren S.S. 43 no’lu Seferihisar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ’ne teslim edildi.

Anadolu Isuzu’nun ödüllü modeli Isuzu Novociti Life, İzmir Seferihisar halkına hizmet vermeye başladı.  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, kent merkezi dışındaki ilçelere toplu ulaşım olanaklarını artırma hedefiyle hayata geçirdiği İZTAŞIT projesi kapsamında 28 adet Novociti Life, 28 Aralık 2019 tarihinde Seferihisar’da düzenlenen törenle ESHOT’a teslim edildi. Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Milletvekili Kani Beko, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, Anadolu Isuzu Satış Yöneticisi Murat Küçük’ ün yanı sıra İzmir genelindeki pek çok motorlu taşıyıcı kooperatifinin temsilcileri ile Seferihisar halkı da katıldı. 

Isuzu Novociti Life’ın sınıfının en ekonomik, en konforlu, en güvenli ve performansı en yüksek aracı olduğunu kanıtlamış olan ve Türkiye’de Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Novociti Life’ın yaşlı ve engelli vatandaşların ulaşımını da kolaylaştırıyor. 28 adet Novociti Life İzmir yollarında halkın hayatını kolaylaştırmak üzere yollara çıktı. 

Etiketler :