Semperit’ten Yeni Treyler Lastiği

Semperit’ten Yeni Treyler Lastiği

Treylerlerde üç metre iç yüksekliği gerektiren yüksek hacimli taşımacılık için Semperit, yeni düşük kesitli RUNNER T2 445/45 R 19.5’’i sunuyor. Yüksek kilometre performansına sahip yeni treyler lastikleri, 9 tonluk aks yüklemesine uygun ve aynı zamanda bölgesel ve uzun mesafeli taşımacılık için özel bir tasarıma sahip.

1985 yılından beri bir Continental markası olan Semperit’in treyler lastikleri, kamyon lastiği yelpazesine eklenen 445/45 R 19.5’’ ebadındaki RUNNER T2 ile genişliyor. 100 metreküpe kadar yük hacmi sunan RUNNER T2, yasal olarak izin verilen toplam araç yüksekliğine uyma mecburiyetindeki mega treyler ve yarı treylerlerin düşük platform ihtiyaçlarını karşılıyor. 

YÜKSEK VERİMLİLİK VE YÜKSEK KİLOMETRE PERFORMANSI

RUNNER T2, verimliliğin öncelikli olduğu lojistik ve taşımacılık sektörüne yüksek kilometre performansı ile verimli bir çözüm sunuyor. Güçlendirilmiş yanak, yeni lastik sırtı tasarımı ve kauçuk bileşimi ile iyileştirilmiş lastik konturuna sahip RUNNER T2, optimize edilmiş yuvarlanma direnci sayesinde yüksek kilometre performansı sunarken lastik etiketindeki “B” etiket değeri ile yakıt verimliliğine fayda sağlıyor. Ayrıca; M+S sembolü taşıyan yeni lastik,  kış koşullarında kullanım şartlarını karşılıyor.

Etiketler :