Sen tatile uçakla git, arabanı Omsan Lojistik getiriyor!

Sen tatile uçakla git, arabanı Omsan Lojistik getiriyor!

Omsan Lojistik, 2010 yılından bu yana aracını tatil yolunda kullanmak istemeyenler için geliştirdiği “Omsan’la Arabam Tatilde” hizmetini Mayıs ayı itibari ile İstanbul ve Ankara’dan; Bodrum, Antalya, İzmir ve Dalaman çevresine gideceklerin hizmetine sunmaya başladı. Tatil severler, bu yıl da uzun ve yorucu yolculuklar yapmak zorunda kalmayacak, kendileri uçak konforuyla tatile giderken, araçları Omsan güvencesiyle taşınacak.Omsan, geçtiğimiz yıl devreye aldığı kampanyayı...

Omsan Lojistik, 2010 yılından bu yana aracını tatil yolunda kullanmak istemeyenler için geliştirdiği “Omsan’la Arabam Tatilde” hizmetini Mayıs ayı itibari ile İstanbul ve Ankara’dan; Bodrum, Antalya, İzmir ve Dalaman çevresine gideceklerin hizmetine sunmaya başladı. Tatil severler, bu yıl da uzun ve yorucu yolculuklar yapmak zorunda kalmayacak, kendileri uçak konforuyla tatile giderken, araçları Omsan güvencesiyle taşınacak.

Omsan, geçtiğimiz yıl devreye aldığı kampanyayı bu yıl da sürdürme kararı alarak, hizmetten en az 4 kez yararlanmış olan tatil severlere bu yıl da yaptıracakları taşımalarda yüzde 20 indirim imkânı sağlayacak.  

İstanbul ve Ankara’dan; Bodrum, Antalya, İzmir ve Dalaman arası taşıma fiyatı, aracın kasko değerine göre değişen taşıma sigortası bedeli ve KDV hariç olmak üzere, tek yön 473 TL’den, gidiş–dönüş ise 756 TL’den başlıyor.Aracını Omsan güvencesiyle taşıtmak isteyenler 0216 458 54 44 nolu Arabam Tatilde Çağrı Merkezini arayabilir, konu ile ilgili gelişmeleri www.arabamtatilde.com, Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirler.

Etiketler :