Serin Treyler’den Zofunlar Beton’a 8 adet Tiger Damper

Serin Treyler’den Zofunlar Beton’a 8 adet Tiger Damper

Kırklareli merkezli Zofunlar Beton, Serin Treyler ile yaptığı işbirliği ile 8 adet 24 metreküp Tiger Havuz Damper’i teslim alarak filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Zofunlar Beton, ağır yüklere ve zorlu kullanım alanlarına sahip bir sektörde hizmet verirken, filoda bulunan araçların bu şartlara dayanabilmesi ve istenilen performansı göstermesi konusunda tercihlerini Serin Tiger Havuz Damper'den yana kullanmayı tercih etti.

TİGER HAVUZ DAMPERLERİN BAŞLICA ÖZELLİKLERİ 

Sağlamlığı, hafifliği ve akıllı teknolojik özellikleriyle mega projelerin gözdesi olan Tiger havuz damperlerde Elektronik Süspansiyon Sistemi bulunuyor. Dingil başına düşen yük miktarı, hava yastık basıncın kontrolü, günlük servis ve toplam maliyet kaydı tutulabiliyor.  Ayrıca aracın kullanım sonucu hangi şartlarda ne zaman nasıl bir durum ile karşılaştığının kaydı da tutulabiliyor. Asfalt dökümü sırasında Fnisher ile damper arasında Smartboard sayesinde düz yâda eğimli yol fark etmeksizin basınç değeri girerek damperin frenlemesini sürücüsüz otomatik kontrol etme, dolayısıyla yüzde yüz uyumlu çalışma olanağı gibi özellikler kolayca görüntülenebiliyor.

Etiketler :