Sertrans Logistics'e etik ödülü

Sertrans Logistics'e etik ödülü

Sertans Logistics, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen “ETİKA Türkiye’nin Etik Ödülleri” kapsamında ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz yıl da aynı ödülü alan Sertrans CEO’su Nilgün Keleş, “Sertrans olarak iş hayatındaki en önemli sermayemiz, dürüstlük ve güvenilirlik üzerine bina edilmiş durumda. 2 yıl üst üste yılın etik şirketi seçilmemizi bu duyarlılığımızın bir yansıması olarak görüyorum” dedi.

Sertrans Logistics, Türkiye'de etik bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla kurulan Türkiye Etik Değerleri Merkezi (EDMER) tarafından düzenlenen “ETİKA Türkiye’nin Etik Ödülleri”nde etik şirketler arasında yer aldı. 18 Nisan Perşembe günü gerçekleşen törende, ödülü şirket adına Sertrans CEO’su Nilgün Keleş aldı. 

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Lojistik sektörünün büyük ve itibarlı bir kurumu olan Sertrans olarak kurulduğumuz günden bugüne sahiplendiğimiz değerler, iş yapış biçimi olarak gördüğümüz etik kodlarımız ve şirket kültürümüz var. İkinci kez üst üste aldığımız bu ödülü, sürdürülebilir başarımızın temeli olarak gördüğümüz etik değerlere verdiğimiz önemin bir yansıması olarak değerlendiriyorum. Bu konudaki hassasiyetimiz, kendi ilkelerimizin yanında tedarikçilerimizin, iş ortaklarımızın, müşterilerimizin de etik standartlar içinde çalışmalarını sorguluyor, bu konuda titiz ve seçici davranıyoruz. Sertrans olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektörümüze, çalışanlarımıza ve topluma olan sorumluluğumuzun bilinciyle, etik değerlerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz” dedi.   

2011 yılında daha iyi bir Türkiye için, yüksek etik standart ile uygulamaların gelişmesi ve her alanda genç etik liderlerin yetişmesi vizyonuyla Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER), etik anlayış ve bilincinin oluşturulması, geliştirilmesi ve etik değerlere önem veren gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş kar amacı gütmeyen bir organizasyon olarak çalışmalarına devam ediyor. 

Etiketler :