Sertrans’ın hedefi “Ulusal Halk Şampiyonu” olmak

Sertrans’ın hedefi “Ulusal Halk Şampiyonu” olmak

2015 yılında dünyanın en prestijli ödül programlarından biri olan ‘Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Award) Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Sertrans Logistics, 11 Ocak’ta başlayan halk oylamasında bu kez ‘Ulusal Halk Şampiyonu’ olmak için yarışıyor. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve 33 ülkeden, 30 binden fazla şirketin yarıştığı Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nin ilk elemeleri geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşmiş ve ülke şampiyonları...

2015 yılında dünyanın en prestijli ödül programlarından biri olan ‘Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Award) Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Sertrans Logistics, 11 Ocak’ta başlayan halk oylamasında bu kez ‘Ulusal Halk Şampiyonu’ olmak için yarışıyor. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ve 33 ülkeden, 30 binden fazla şirketin yarıştığı Avrupa İş Dünyası Ödülleri’nin ilk elemeleri geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleşmiş ve ülke şampiyonları belli olmuştu.

Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş konuyla ilgili şunları söyledi: “Tedarik zinciri yönetiminde 26 yıllık uzmanlığımızla yerel ve uluslararası markaların lojistik çözüm ortağı olarak hizmet veriyoruz. ‘Avrupa İş Dünyası Ödülleri’ kapsamında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanmamız bizim için çok ayrı bir gurur vesilesi oldu. Dünya standartlarındaki hizmet kalitemiz, IQ+ Shuttle gibi lojistik sektörüne getirdiğimiz yeni nesil inovatif hizmet modellemelerimiz, sektördeki ilk ve tek Gold Leed Sertifikası’na sahip olmamızın bir kez daha tescillendiği bu önemli ödül programında, şimdi ikinci etap için yarışıyor olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Tüm paydaşlarımızın ve çözüm ortaklarımızın desteklerini bekliyoruz ve özellikle belirtmek istiyorum ki verilecek oylar sadece Sertrans olarak bize değil, aynı zamanda Avrupa’daki yabancı şirketlerle yarışan bir Türk firmasına verilmiş olacak. Bize verilecek bu oylar, sektördeki öncü konumumuzu bir adım daha ileriye taşımış ve çözüm ortaklarımıza çok daha üstün hizmetler sunmamız için önemli bir motivasyon da sağlamış olacaktır.

Etiketler :