Sevnak Lojistik filosuna 14 adet Renault Trucks T 460 Euro 6 çekici kattı

Sevnak Lojistik filosuna 14 adet Renault Trucks T 460 Euro 6 çekici kattı

Türkiye-Kuzey Avrupa arasında taşımacılık hizmeti veren Sevnak Lojistik, filosunu 14 adet Renault Trucks T 460 Euro 6 çekici ile güçlendirdi. 

Özellikle Norveç, İsveç, Finlandiya başta olmak üzere Kuzey Avrupa ve tüm Avrupa ülkelerinde aktif olarak operasyonlarına devam eden Sevnak Uluslararası Lojistik, filosunu Renault Trucks çekicilerin performansı ile güçlendiriyor. 14 adet Renault Trucks T 460 Euro 6 çekici teslim alan Sevnak, zorlu coğrafi ve iklimsel koşullarda Renault Trucks’ın verimliliğini tercih ediyor. 

Renault Trucks’ın yetkili bayi Koçaslanlar Otomotiv’in Hadımköy tesislerinde yapılan teslimat törenine Sevnak Uluslararası Lojistik’in ortakları Ali Yavuz ve Mehmet Yavuz, Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Koçaslanlar Genel Müdürü Mesut Süzer, Renault Trucks Finansal Hizmetler Satış Müdürü Ercan Bayar, Koçaslanlar Hadımköy Şube Müdürü Ahmet Sezer katıldılar. 

Sektörde yaşanan durgunluğa rağmen yatırım yaptıklarının altını çizen Mehmet Yavuz, “Aslında 2018 yılında aynı performans ile operasyonlarımıza devam ettik. Çalıştığımız bölgelerdeki iş hacminde herhangi bir düşüş yaşamadık. Yüzde yüz doluluk ile dönüş seferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle yatırımlarımıza özellikle soğuk hava koşullarında performansından çok memnun olduğumuz Renault Trucks ile devam ediyoruz” diye belirtti. 

Renault Trucks’ın performansı, her mevsim koşulunda maksimumda

2010 yılında ilk Renault Trucks çekicileri teslim aldıklarını belirten Yavuz, “Kuzey Avrupa ülkelerini kapsayan hizmet bölgelerimiz, mevsimsel anlamda çok zorlu güzergahlar. Renault Trucks araçların ise kış mevsiminde performansı gerçekten çok memnun edici. Böyle zorlu güzergahlarda hem performans hem de yakıt tüketimi açısından elde ettiğimiz verimlilik nedeniyle yeni alımlarımızda da Renault Trucks araçları tercih ediyoruz” şeklinde açıkladı. 

Filomuzun genç olması önemli

Filolarının yaş aralığını 3 ila 5 yıl arasında tutmaya çalıştıklarını belirten Mehmet Yavuz, Uzun yol taşımacılığında bir aracın 4 yaşından sonra yenilenmesi gerektiğine inanıyoruz. Aksi takdirde performans düşüşleri ve yakıt tüketiminin yükselmesi gibi durumlar ortaya çıkabiliyor. Araçlarımızın yenilenmesine özen göstermemizin yanı sıra 700 bin kilometre olan bir Renault Trucks çekicimizin performansından son derece memnun olduğumuz için halen değişimini sağlamadığımızı belirtmeliyiz” dedi. 

Arıza frekansı düşük, servis desteği yüksek 

Yavuz, Satış sonrası hizmetlerden memnuniyetleri, yüksek araç performansı ve düşük yakıt tüketimi nedenleri ile Renault Trucks alımları yaptıklarını belirtirken araçların sorunsuz yollarına devam etmelerinden memnuniyetlerine değindi: “Renault Trucks çekicilerin arıza frekanslarının düşük olduğuna inanıyoruz. Ancak yine de servis desteği tabi ki çok önemli. Koçaslanlar Otomotiv ve Renault Trucks satış sonrası ekibi ile güzel bir dinamiğimiz var ve geniş servis ağı sayesinde yolumuza sorunsuz devam ediyoruz” diye belirtti.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, Öncelikle sektörün dar boğazlardan geçtiği dönemlerde filoların yenileme değil büyüme için yatırım yapmalarının bizleri çok memnun ettiğini belirtmek isteriz. Bizim için diğer önemli bir nokta ise Sevnak Uluslararası Lojistik’in araçların performansı kadar satış sonrası hizmetlerden de oldukça memnun olması. Renault Trucks olarak araçlarımızın satışından sonra halen bizim araçlarımız olduğu bilinci ile hareket eden bir markayız. Bu nedenle toplam çözümlerimiz ile her zaman müşterilerimizin yanında olmaya son derece özen gösteriyoruz. Sevnak gibi bu çabalarımızı takdir eden iş ortaklarımızın olması bizleri çok memnun ediyor” şeklinde açıkladı. 

RTFS ile kredi kapasitemizi arttırırken daha rahat çözüm buluyoruz 

2009 yılından bugüne Renault Trucks Finansal Hizmetler’in (RTFS) müşterisi olan Sevnak, bu yatırımında da Renault Trucks Finansal Hizmetler’in avantajlı finansman ürünlerinden yararlanarak toplam çözümleri kullanmış oldu. 60 aya kadar TL ve Euro kredi seçenekleri sunan RTFS sayesinde şirketler için ilave kredi limiti oluşurken kredi kapasitesi artıyor ve yatırım için kaynağı RTFS sağlamış oluyor. Sonuç olarak RTFS finansal hizmetlerinden faydalanan Renault Trucks müşterileri, ilave kredi limiti temini, şirketin kredi kapasitesinin güçlendirilmesi, tek noktadan toplam çözüme erişim ve sigortanın RTFS üzerinden yapılması halinde, tek noktadan sigorta/hasar/pert vb. tüm hizmetlerin RTFS tarafından takibi gibi birçok avantajı bir arada sağlayabiliyor. 

Etiketler :