Sıcaklık kontrollü taşımalara parsiyeli de ilave etti

Sıcaklık kontrollü taşımalara parsiyeli de ilave etti

2011 yılından bu yana kendi filosu ile sıcaklık kontrollü taşımacılık hizmeti veren Ekol Lojistik, bu alandaki kapsamını Eylül 2016 itibarıyla genişleterek parsiyel taşımalara da başladı.  – 25’den +6 dereceye kadar hassas ve sıcaklık kontrolü gerektiren gıda, tarım, sağlık ve kimya sektörünün taşımaları için Türkiye, Fransa, Hollanda, Belçika, Danimarka, İngiltere, İrlanda, İsveç ülkeleri arasında, İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir ve Mersin’e tarifeli...

2011 yılından bu yana kendi filosu ile sıcaklık kontrollü taşımacılık hizmeti veren Ekol Lojistik, bu alandaki kapsamını Eylül 2016 itibarıyla genişleterek parsiyel taşımalara da başladı.

  – 25’den +6 dereceye kadar hassas ve sıcaklık kontrolü gerektiren gıda, tarım, sağlık ve kimya sektörünün taşımaları için Türkiye, Fransa, Hollanda, Belçika, Danimarka, İngiltere, İrlanda, İsveç ülkeleri arasında, İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir ve Mersin’e tarifeli taşımacılık servisi verecek. 

Genişletilen hizmet ile ilgili olarak Ekol Lojistik Taşımacılık Grubu Genel Müdürü Murat Boğ, “Müşteri ihtiyaç ve taleplerinden yola çıkarak daha önceden yalnızca komple araç olarak yapabildiğimiz sıcaklık kontrollü taşımalarımıza şimdi parsiyeli de ilave ettik. Müşterimizin taşıması ister bir, ister bin palet olsun, biz Ekol olarak her türlü talebi karşılayabileceğiz. Bu gelişmelerle birlikte, deneyimli ekibimiz ve frigofirik araçlı filomuz ile sıcaklık kontrollü taşımacılık alanında büyümeye devam edeceğiz” dedi. 

Etiketler :