Site Lojistik, minikleri ‘lojistik’ ile tanıştırdı

Site Lojistik, minikleri ‘lojistik’ ile tanıştırdı

Site Lojistik, önemli bir sosyal sorumluluğa imza attı. Site Lojistik, Lojistik Derneği (LODER) tarafından ‘Dünya Tedarik Zinciri Günü’ nedeniyle Kadıköy İnönü İlköğretim Okulu’nda düzenlenen ‘Tedarik Zinciri Organizasyonu’na sponsor oldu. Site Lojistik Genel Müdürü Oğuzhan Karaca, LODER Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş ve LODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan’ın katıldığı organizasyonda Kadıköy İnönü İlköğretim Okulu öğrencilerine...

Site Lojistik, önemli bir sosyal sorumluluğa imza attı. Site Lojistik, Lojistik Derneği (LODER) tarafından ‘Dünya Tedarik Zinciri Günü’ nedeniyle Kadıköy İnönü İlköğretim Okulu’nda düzenlenen ‘Tedarik Zinciri Organizasyonu’na sponsor oldu. Site Lojistik Genel Müdürü Oğuzhan Karaca, LODER Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş ve LODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan’ın katıldığı organizasyonda Kadıköy İnönü İlköğretim Okulu öğrencilerine ‘lojistik’ ile ilgili bilgiler verildi. 

LOJİSTİK İLE İLGİLİ BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLEDİ

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş’ın ‘lojistik’ ile ilgili öğrencilere yaptığı bilgilendirme konuşmasının sonunda, lojistik konusunda bir bilgi yarışması düzenlendi. Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere özel, diğer tüm katılımcı öğrencilere ise günün anısı için birer hediye verildi.

OĞUZHAN KARACA: “SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ ÖNEMSİYORUZ”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Site Lojistik Genel Müdürü Oğuzhan Karaca, Site Lojistik olarak sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiklerini söyledi. Kadıköy İnönü İlköğretim Okulu öğrencilerini az da olsa ‘lojistik’ hakkında bilgilendirmiş olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Oğuzhan Karaca, “Organizasyonun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasına denk gelmesi ayrıca bizi gururlandırmıştır” dedi. 

Etiketler :