Siyah ve sarı renk TIR'dan sonra filosuna pembe TIR da katacak

Siyah ve sarı renk TIR'dan sonra filosuna pembe TIR da katacak

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek filosuna özel tasarım Renault Trucks T 520 Passion yüksek kabini katan Musa Özkan Lojistik sahibi Faysal Özkan, bu kez de gelecek yıl yapacağı araç yatırımında pembe renk Renault Trucks’ı tercih edeceğini söyledi. Musa Özkan Lojistik’in filosunda komple siyah ve sarı renkten oluşan araçlar da bulunuyor.

Türkiye’nin lojistik merkezlerinden Mersin’in dinamik firmalarından Musa Özkan Lojistik’in sahibi Faysal Özkan, geçtiğimiz yıl Renault Trucks’ın Long Haul Days etkinliğinde sergilediği özel tasarım çekici T520 Passion’ın filosuna katarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmişti.

AĞABEYİNİN ADINI FİRMASIDA YAŞATIYOR

Faysal Özkan ile Renault Trucks’ın Mersin’de düzenlediği sürüş yarışması Optifuel Challenge’ın Türkiye yarı finali etkinliğinde bir araya geldik. Musa Özkan Lojistik’in sahibi Faysal Özkan ile sohbetimize firmanın isminin nereden geldiğini sorarak başladık. Musa Özkan’ın rahmetli ağabeyinin ismi olduğunu ve adını yaşatmak istediğini söyleyen Faysal Özkan, daha önce de taşımacılık sektöründe faaliyet gösterdiklerini ancak kendi firmalarını 2014 yılında kurduklarını belirtti. 

“YAŞ MEYVE ve SEBZE TAŞIMACILIĞI YAPIYORUZ”

Musa Özkan Lojistik’in bir aile şirketi olduğunu ve ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine taşımacılık yaptığını belirten Faysal Özkan, Avrupa dışında Türkiye’den ve Avrupa’dan İran, Irak ve Türki Cumhuriyetlere de taşımacılık yaptıklarını kaydetti. Yaş meyve ve sebze taşımacılığı yaptıklarının altını çizen Faysal Özkan, firmalarında şu an 16 adet çekici ve 16 adet treyler bulunduğunu sözlerine ekledi. 

TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİDİ

Renault Trucks ile 2017 yılında tanıştığını ve geçtiğimiz yıl özel tasarım çekicisi T 520 Passion yüksek kabini filolarına kattıkları hatırlatan Özkan, T 520 Passion’u Türkiye’de tek alan firma olduklarının da altını çizdi. Renault Trucks’ın nakliyecinin artan maliyetlerine yakıt başta olmak üzere sunduğu birçok çözümden memnun olmasından dolayı tercih ettiklerini anlatan Özkan, ayrıca yakın ilgilerinin ve her zaman ulaşılabilir olmalarının kendilerini son derece memnun ettiğini vurguladı. 

FİLOSUNDA PEMBE RENK ARAÇ OLACAK

Filosunda tamamen bir adet siyah ve bir adet sarı renkte olduğunu ifade eden Özkan, gelecek yıl Renault Trucks marka yeni araç yatırımı yapacaklarını ve alacakları bir aracın da tamamen pembe renkte olacağını kaydetti. Sektörde farkındalık yaratmak ve yüklerini taşıdığı kadın müşterilerine jest yapmak için çekici ve treyleri pembe aracı filolarına katacaklarını anlatan Özkan, bu araçla kadın müşterilerinin yüklerini taşıyacaklarını kaydetti. 

GEÇİŞ BELGESİ SIKINTISI 

Musa Özkan Lojistik olarak kendilerinin müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çalıştığını belirten Özkan, en büyük sorunlarından birini geçiş belgeleri olduğunu söyledi. Özkan, geçiş belgesi sıkıntısından dolayı hem zaman kayıpları yaşadıklarını hem de güzergah değiştirmek zorunda kaldıklarını kaydetti. 

Etiketler :