Son teslimatla filosunda 111 adet Renault Trucks çekici oldu

Son teslimatla filosunda 111 adet Renault Trucks çekici oldu

Bursa’nın önde gelen lojistik şirketlerinden Sönmez Bustaş, filosundaki Renault Trucks sayısını 100 aracın üstüne taşıyor. Sönmez Bustaş’ ın yeni teslim aldığı 11 adet T460 4x2 18 XLOW ilk parti çekici ile filosundaki Renault Trucks çekici sayısı 111 oluyor.

Depoculuk alanında 1969, uluslararası taşımacılıkta ise 1977 yılından beri hizmeti veren Sönmez Bustaş & Lojistik, hem depo hem de araç yatırımlarını kesintisiz sürdürüyor. Sönmez Bustaş & Lojistik, 150 araçlık filosu ile Avrupa ülkelerine lojistik hizmetleri sunarken, 2016 yılının ilk teslimatı olan 11 adet Renault Trucks T460 4x2 18 XLOW çekici ile filosunu güçlendiriyor.

Uluslararası taşımacılık, antrepoculuk, depoculuk, soğuk depoculuk, dondurulmuş gıda depoculuğu hizmetlerinde alanlarında uzman Sönmez Bustaş, soğuk zincir taşımacılığında iddiasını sürdürüyor. Bu yönde yatırımlarını devam ettiren şirketin yeni araç alımları için özel bir teslimat töreni düzenlendi. Sönmez Bustaş & Lojistik Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Sönmez Bustaş & Lojistik adına Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sönmez, Sönmez Holding CEO’su Kemal Erdoğan, Sönmez Bustaş & Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Çekiç, Sönmez Bustaş & Lojistik Genel Müdürü İhsan Güler katılırken Renault Trucks Yetkili Bayi Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Koçaslan, Bursa Şube Müdürü Mesut Süzer ve Satış Müdürü Şener Mutlu ile Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Coşkun Saraç hazır bulundular.

CEMİL SÖNMEZ: “YATIRIMLARIMIZI ARTIRIYORUZ”

Teslimat töreninde konuşma yapan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sönmez açıklamasında, “Sönmez Holding olarak hem sanayi alanında hem de hizmet sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmak üzere, farklı sektörlere yatırım yapıyoruz. Bu doğrultuda başta çimento, turizm, tekstil, medya, perakende ve lojistik olmak üzere faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde, dünya ekonomik koşullarını göz önünde bulundurarak büyümeye dönük stratejimiz devam ediyor. Sönmez Bustas & Lojistik, son derece özenle zamanında analiz yaparak, verimliliği ve rekabet edebilirliği ön planda tuttuğumuz ve yatırımlarına devam ettiğimiz iş kollarımızdan biri oldu. Sönmez Bustas & Lojistik’in alanında kazandığı başarı çok büyük. Şirketimizin bu başarıyı daha da artırarak yola devam etmesi için yatırımlarımızı da artırıyoruz” diye belirtti.

HAYATİ ÇEKİÇ: “2003 YILINDAN BU YANA RENAULT TRUCKS ÇEKİCİLERİ KULLANIYORUZ”

Sönmez Bustaş & Lojistik’in Bursa sanayicisine lojistik anlamında ciddi anlamda destek olduğunun altını çizen Sönmez Bustaş & Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Çekiç ise, “Sönmez Bustaş & Lojistik, başta otomotiv, gıda, makine, tekstil ürünleri olmak üzere diğer bir çok sektörün uluslararası lojistik hizmetleri için lider firmalardan biri haline geldi. Bu doğrultuda artan talepleri karşılamak amacı ile depo ve araç yatırımlarımıza devam ediyoruz. 2003 yılından bu yana Renault Trucks çekicileri kullanıyoruz. Filomuzun üçte ikisinden daha fazla bölümü Renault Trucks çekicilerden oluşuyor. Bunun temelinde de tabi ki araçların sunduğu teknoloji ve kalite ile satış sonrası hizmetlerden memnuniyetimiz büyük rol oynuyor. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerde hizmetin kalitesi, süresi ve sürekliliği bizler için çok önemli. Bu yönde Renault Trucks çekicilerin avantajları, müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri ileriye taşımakta bizlere destek oluyor” dedi.

MAHMUT KOÇASLAN: “2003 YILINDAN BU YANA İŞ BİRLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

2003 yılından bu yana Sönmez Bustaş & Lojistik ile işbirliklerinin devam ettiğini belirten Koçasalanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan ise açıklamasında, “Lojistik sektörü, rekabetin güçlü olduğu bir alan. Hem işletim maliyetleri, hem zaman konusunda tasarruf sağlanması gerekiyor. Sönmez Bustaş & Lojistik, kısa süreli terminler ile sunulan kaliteli hizmeti sayesinde bugün sadece Bursa’da değil Türkiye geneli ve Avrupa’da önemli başarılar kazandı. Bu başarılarında Renault Trucks adına yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

COŞKUN SARAÇ: “RENAULT TRUCKS T SERİSİ, YAKIT TASARRUFUNDA LİDER”

Renault Trucks Bölge Satış Müdürü Coşkun Saraç, araçlar ile ilgi bilgi vererek şunları belirtti: “Renault Trucks T serisi çekiciler, birçok yönden lojistik firmalarının tüm ihtiyaçlarını en ideal şekilde karşılıyor. Öncelikle yakıt tasarrufu konusunda lider. Yüksek performans ve geniş satış sonrası hizmet ağı ile müşterilerini yolda hiçbir zaman yalnız bırakmayan bir çekici. Bu anlamda her geçen gün hizmetlerini geliştiren Sönmez Bustaş & Lojistik firması uzun süredir Renault Trucks çekicilerin avantajlarını deneyimleyen bir iş ortağımız. Bu anlamda iş ortaklığımızın daha uzun yıllar devam etmesini diliyoruz. Hem araçlarını yeniler, hem de filolarını güçlendirirken tercihlerinin Renault Trucks olmasından dolayı Sönmez Bustaş & Lojistik’e tekrar teşekkürlerimizi sunarız.” 

Etiketler :