Stralis, Batman ve Süpermen filminde yerini alıyor

Stralis, Batman ve Süpermen filminde yerini alıyor

“2013 Uluslararası Yılın Kamyonu” ödülüne sahip Iveco Stralis Hi-way 25 Mart’ta vizyona giren yılın beklenen filmi Batman ve Süpermen: Adaletin Şafağı’nda yer alıyor. Iveco’nun ağır ticarî aracının filmde yer alması CNH Endüstriyel’in kardeş şirketi Fiat Chrysler Automobiles (FCA US LLC) ve Warner Bros arasında yapılan ortaklıkla sağlandı.

CNH Endüstriyel, kardeş şirketi Fiat Chrysler Automobiles North America (FCA US LLC) ile birlikte yönetmen Zack Snyder’in Batman ve Süpermen: Adaletin Şafağı filmi için araç sağladı. Ben Affleck ve Henry Cavill’in başrollerini üstlendiği Warner Bros yapımı film, 25 Mart tarihinde dünya çapında vizyona girdi.

FCA US LLC ve Warner Bros arasındaki ortaklık, CNH Endüstriyel’in alt markası Iveco’nun ticarî araçlarının filmde yer almasını içeriyor. Ağır görevler için geliştirilen Iveco Stralis Hi-Way, filmde ikonik Batmobil ile yaşanan yüksek hızlı bir kovalamaca sahnesinde yer alıyor.

Batman ve Süpermen: Adaletin Şafağı filminin büyük bölümü FCA’nın arka bahçesi diyebileceğimiz Detroit’te ve çevresinde çekildi, yapımcıların vizyonu FCA ve CNH’nin alt markaları ve ürün gamıyla uyumluydu; yapımcıların ihtiyaç duyduğu neredeyse her araç filmdeki yerini aldı. 

Etiketler :