Tekirdağ’a 24 adet Temsa Prestij City teslim etti

Tekirdağ’a 24 adet Temsa Prestij City teslim etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından il genelinde uygulamaya konulan Tekirdağ Toplu Taşıma Sistemi (TETUS) kapsamında minibüs dönüşümlerine, S.S. 20 No’lu Çerkezköy - Çorlu Birlik Kooperatifi ve S.S. 46 No’lu Saray - Kalebirlik Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin toplam 24 aracının değişimiyle devam edildi. Araçların teslimatı nedeniyle düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları da katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi için üretilen 24 adet TEMSA Prestij City, Başkan Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandallı ve kooperatiflerin başkan ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda yerel yöneticinin katıldığı törenle teslim edildi. TEMSA Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ ve Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de etkinlikte yer aldı.

Törene katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, araçların Tekirdağ toplu taşıma filosuna katılmasına ilişkin olarak yaptığı konuşmada "Çalışmaya başlayan iki ulaştırma kooperatifinden, yolculara itibar göstermelerini istiyor, kendilerine başarılar ve kazasız belasız yolculuklar diliyorum" dedi. 

BAYBARS DAĞ: “DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ TOPLU ULAŞIM İÇİN ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ”

TEMSA adına törene katılan TEMSA Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ da, araç teslimlerini şu sözlerle değerlendirdi: “Şehirlerimizin büyüme ekseninde geçirdiği dönüşüm sürecinde kent hizmetlerinin en önemli parçalarından biri de toplu taşıma. TEMSA olarak, çok çeşitli güzergah özelliklerinin ihtiyaçlarını karşılayacak ileri teknoloji araçlar üretiyor ve 66 ülkeye ihraç ediyoruz. Daha konforlu, güvenli ve etkin bir toplu taşıma hizmeti için ülkemizin birçok noktasında yerel yönetimlerimize çözüm ortağı olmayı sürdürüyoruz. Teknoloji yatırımlarımızla sürekli geliştirdiğimiz araçlarımızın Tekirdağ halkına daha kaliteli bir günlük hayat sunacağından eminiz, araçlarımız tüm Tekirdağ’a hayırlı olsun.”

Etiketler :