Temsa, Balıkesir’e 22 adet otobüs teslim etti

Temsa, Balıkesir’e 22 adet otobüs teslim etti

TEMSA, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne 13 adet Avenue, 5 adet Safir Plus ve 4 adet Prestij SX olmak üzere toplam 22 adet otobüs teslim etti. Balıkesir’de yapılan teslimat törenine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur ve Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik katıldı.TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: ”Bugün bizler için çok önemli ve güzel bir gün. Ülkemizin en önemli...

TEMSA, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne 13 adet Avenue, 5 adet Safir Plus ve 4 adet Prestij SX olmak üzere toplam 22 adet otobüs teslim etti. Balıkesir’de yapılan teslimat törenine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur ve Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik katıldı.

TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: ”Bugün bizler için çok önemli ve güzel bir gün. Ülkemizin en önemli turizm şehirlerinden biri olan Balıkesir’e 22 adet Temsa otobüs teslim ediyoruz. Türkiye otobüs pazarında yüzde 32’lik pay ile lider konumda bulunan Temsa, 66 ülkeye de ihracat yapmaktadır. Temsa olarak başarımızın altında müşterilerimizi her zaman dinlemek ve müşterilerimizin talepleri doğrultusunda ürünler ortaya koymak yatmaktadır. Türkiye’nin kendi segmentinde en az yakıt tüketen araçlarımız Balıkesir’e hayırlı ve uğurlu olsun.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur da yaptığı konuşmada, 66 ülkeye ihracat yapan Temsa’nın yeni araçlarını Balıkesir halkının hizmetine sunmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti. 2015 yılından bu yana  Balıkesir’de toplu taşımanın yenilenmesi için çalışma yürüttüklerini anlatan Edip Uğur, bugün 224’ü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olmak üzere toplam 858 araçla toplu taşıma hizmeti verdiklerini anlattı. Uğur, 858 aracın günde 150 bin kişinin taşımasını gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın da bir konuşma yaptığı törende daha sonra kurdele kesildi.

Etiketler :