Temsa’dan Gaziantep’e 30 adet Prestij City

Temsa’dan Gaziantep’e 30 adet Prestij City

Temsa, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne 30 adet Prestij City otobüs teslim etti. Gaziantep’te düzenlenen tören ile Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi Gaziulaş A.Ş’nin filosuna 30 Temsa Prestij City katıldı. Teslimat törenine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Genel Sekreter Deniz Köken, Ulaşım Daire Başkanı Hasan Kömürcü, Gaziulaş Genel Müdürü Recep Tokat, Otobüs İşletme Şube Müdürü Umit Samancıoğlu, Temsa İnsan Kaynakları...

Temsa, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne 30 adet Prestij City otobüs teslim etti. Gaziantep’te düzenlenen tören ile Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım şirketi Gaziulaş A.Ş’nin filosuna 30 Temsa Prestij City katıldı. Teslimat törenine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Genel Sekreter Deniz Köken, Ulaşım Daire Başkanı Hasan Kömürcü, Gaziulaş Genel Müdürü Recep Tokat, Otobüs İşletme Şube Müdürü Umit Samancıoğlu, Temsa İnsan Kaynakları Grup Müdürü Erhan Özel, Kamu Satış Müdürü Ayşegül Gökçe, Kamu Satış Yöneticisi Alper Şahin ve Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Süleyman Yurt katıldı.

GAZİULAŞ A.Ş FİLOSUNA 30 TEMSA PRESTİJ CITY

Kentiçi ulaşımda vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, “Konforlu ve güvenli hizmeti sunarken, işletim sürecinde avantajlar sunan araçlara sahip olmanız çok önemli. Ayrıca ulaşım sürecinde sahip olduğunuz filoda engelli taşımaya uygun araçları da artık bulundurmak durumundayız. Engelli vatandaşların da normal yaşam süreci içerisine katılması ulaşım imkanının sağlanması noktasında çok büyük önem taşıyor. Temsa Prestij City otobüslerin bu hizmet sürecine en uygun araçlar olduğunu düşündük ve Gaziulaş A.Ş filosuna 30 Temsa Prestij City dahil ettik. Halkımıza ve Büyükşehir Belediyesi’ne hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AYŞEGÜL GÖKÇE: “PRESTİJ CITY KULLANICILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR”

Temsa Kamu Satış Müdürü Ayşegül Gökçe, kentiçi ulaşımda ihtiyaçlara en uygun araçları pazara sunduklarını belirterek, “Temsa Prestij City araçlarımız düşük yakıt tüketimi, satış sonrası hizmetler sürecinde sunduğu avantajlar, ucuz işletim maliyeti ile kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Yüksek konfor düzeyi ile kentiçi ulaşıma ayrıcalık getiriyor. Bir hafta önce Muğla kentiçi ulaşımına yönelik yaptığımız teslimatın ardından şimdi de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziulaş. A.Ş’ne 30 adetlik Temsa Prestij City teslimatı yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediye yönetimi ve Gaziulaş şirketini aracımızı tercih etmelerinden dolayı teşekkür ediyor ve yeni araçların hem bölge halkına hem de Büyükşehir Belediyesi’ne hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :