Tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı, filosundaki araç sayısını 400’e yükseltti

Tercihini Renault Trucks’tan yana kullandı, filosundaki araç sayısını 400’e yükseltti

Sertrans Logistics, 20 adet Renault Trucks T460 çekici aldı. Sertrans Logistics’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ve Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert ve iki firmanın yöneticileri katıldı.Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine teslimat töreninde yaptığı açıklamada, göreve başlayalı 100 gün olduğunu belirtti. Türkiye’de olmaktan ve bugün Sertrans Logistics’e yaptıkları...

Sertrans Logistics, 20 adet Renault Trucks T460 çekici aldı. Sertrans Logistics’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine ve Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert ve iki firmanın yöneticileri katıldı.

Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine teslimat töreninde yaptığı açıklamada, göreve başlayalı 100 gün olduğunu belirtti. Türkiye’de olmaktan ve bugün Sertrans Logistics’e yaptıkları 20 adetlik teslimattan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Sebastien Delepine, “Bizim en çok değer verdiğimiz müşterilerimizle uzun süreli birliktelik. Renault Trucks’ın en önemli noktalardan biri yakıt tüketimi, servis, bakımdır. Sertrans Logistics, bu konulara çok önem veriyor. Biz de Sertrans gibi firmalarla çalışmayı önemsiyoruz. Bugün yaptığımız 20 adetlik teslimatla birlikte Sertrans Logistics’in filosunda toplam 90 adet Renault Trucks bulunuyor.  

“RENAULT TRUCKS MARKA OLARAK TÜRKİYE PAZARINA ÇOK ÖNEM VERİYOR VE DESTEK VERİYOR”

Türkiye pazarı ile ilgili önemli hedeflerimiz var. Çok sağlam bir kadroya sahibiz. Yıllardır bizimle birlikte olan bir bayi ağımız mevcut. Aynı zamanda da geniş bir ürün yelpazemiz bulunuyor. Renault Trucks marka olarak Türkiye pazarına çok önem veriyor ve destek veriyor.”

“VERMİŞ OLDUĞUM İLK KARARLARDAN BİRİ DE YÖNETİM EKİBİNİ KUVVETLENDİRMEKTİ”

Bir soru üzerine Sebastien Delepine, “Takım başarısı ve güçlü bir bayi ağı olmadan bu işi gerçekleştiremezsiniz. Dolayısıyla her şey birbirine bağlı. Evet, vermiş olduğum ilk kararlardan biri de yönetim ekibini kuvvetlendirmekti. Çok mutluyum ki, eski ekibimiz bizimle çalışmayı kabul ettiği için” dedi.

MURAT CÖMERT: “20 ADET RENAULT TRUCKS ALDIK, ŞU AN FİLOMUZDA 400 ADET ARAÇ BULUNUYOR”

Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert de törende yaptığı açıklama, “Yaklaşık 24 yıldır Renault Truck ile çalışıyoruz ve işbirliğimiz sürekliliğini koruyor. Doğru tercih yaptığımız düşünüyoruz. Ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine taşımalar yapıyoruz. Ayrıca Türki Cumhuriyetler, İran’a taşımalarımız var. İşimizi geliştiriyoruz. E-Lojistik gibi sektörlere açılmaya başladık. Geçen yıl 70 adet araç almıştık. Şu an 20 adet aldık. Bu alımlarla birlikte filomuzda 90 adet Renault Trucks oldu. Filomuzda toplam 400 adet araç bulunuyor.

“RENAULT TRUCKS’I TERCİH ETMEMİZDE YAKIT TÜKETİMİ ÖNEMLİ ETKEN OLDU”

Renault Trucks araçlar özellikle yakıt tüketiminde çok az yakıyor ve tercihimizde bu önemli bir etken oldu. Bu alımımızda ayrıca Renault Trucks ile bakım anlaşması yaptık. Bu yıl içinde filomuza yeni araç alımları planlıyoruz” dedi.

“HADIMKÖY DEPOMUZU 10 BİN METREKARE DAHA GENİŞLETİYORUZ”

Bir soru üzerine Murat Cömert, “Hadımköy merkezimizdeki mevcut depomuzu büyütüyoruz. 10 bin metrekare daha büyütüyoruz. Toplamda 35 bin metrekareye çıkacak. Lojistik sektöründe bizce bu yıl geçen yıldan daha iyi olacaktır” diye konuştu. 

Etiketler :