Thermo King ürün gamı  B Serisi ile genişliyor

Thermo King ürün gamı B Serisi ile genişliyor

Thermo King, kamyonetler ve vanlar için geliştirilmiş tamamen elektrikli B Serisi model soğutucu üniteleri ile ürün gamını genişletiyor. Ünitenin motor kısmında herhangi bir kompresöre ihtiyaç duyulmadan aracın kendisine ait akü sistemiyle çalışıyor. B Serisi üniteler, sürücü tarafından direkt olarak kabinden Thermo King Direct Smart Reefer (Thermo King Akıllı Soğutucu) kumandasıyla kontrol ediliyor.Aracın aküsünden güç alan B-Serisi, sessiz çalışması sayesine...

Thermo King, kamyonetler ve vanlar için geliştirilmiş tamamen elektrikli B Serisi model soğutucu üniteleri ile ürün gamını genişletiyor. Ünitenin motor kısmında herhangi bir kompresöre ihtiyaç duyulmadan aracın kendisine ait akü sistemiyle çalışıyor. B Serisi üniteler, sürücü tarafından direkt olarak kabinden Thermo King Direct Smart Reefer (Thermo King Akıllı Soğutucu) kumandasıyla kontrol ediliyor.

Aracın aküsünden güç alan B-Serisi, sessiz çalışması sayesine gürültü kirliliği konusunda hassas bölgelere, şehirlere yapılacak dağıtımlar için ideal ünite olarak öne çıkıyor.  Kullanıma hazır TracKing sistemi ile de ünitenizi uzaktan gerçek zamanlı takip ve görüntüleme imkanı veriyor. Ayrıca bu bilgilere sadece bilgisayar üzerinden değil tablet ve mobil telefon üzerinden de kolayca ulaşım özelliğine sahip. Böylece soğuk zincir operasyonunun gereklilikleri olan ünite sıcaklığı, ürünü koruma ve zamanında teslimat gibi kriterler denetim altına alınıyor.

İLAÇ TAŞIMACILIĞINA TAM UYUMLU

B 100 / B 100 Max 30 50 modellerinde, Farma/ilaç taşımacılığına tam uyum sağlanmaktadır. Kompakt bileşenleri sayesinde maksimum yükleme alanına sahip olunan B serisi, kolay montajı sayesinde, araçta herhangi bir modifikasyon veya tadilat gerektirmiyor. Tüm versiyonlar, taze ve dondurulmuş ürün operasyonları için tamamen elektrikli kullanım kolaylığı sağlıyor.

Etiketler :