Thermo King’e 16 yıldır üst üste “En İyi Marka” ödülü

Thermo King’e 16 yıldır üst üste “En İyi Marka” ödülü

Soğutma sistemleri markası Thermo King, 16 yıl üst üste ETM Ödülleri’nde “Soğutma Üniteleri” kategorisinde “En İyi Marka” ödülüne layık görüldü.

Almanya’nın önde gelen taşımacılık ve lojistik dergileri FERNFAHRER, Lastauto Omnibus, Trans Aktuell ve eurotransport.de; Thermo King markasını kalitesi, servis hizmetleri, fiyat/performans dengesi ve imajıyla birkez daha ön plana çıkardı.

Her yıl düzenlenen ETM (EuroTransportMedia) Ödülleri, okuyucu oylaması ve dünyanın önde gelen uzman kurumlarından biri olan DEKRA ve ETM Verlag yayınevi ile birlikte gerçekleştiriliyor. Bu yıl düzenlenen ETM 2020 ödüllerinde, binlerce okuyucu oylamaya katılarak Thermo King’i “En İyi Soğutucu Ünite” markası olarak seçti.

Thermo King; oylamanın kamyon ve otobüs endüstrisinden, ticari tedarikçi araçlara kadar genişletildiği 2005 yılından bu yana okuyucuların zirvedeki tercihi olmaya devam etti.

Thermo King; ürün grupları içerisindeki tır, kamyon, kamyonet-panelvan araçlarına uygun soğutucu üniteler ile farklı kullanım alanları için taşınabilir ColdCube ürünleri ve otobüs-tren klimasında en geniş portfolyoda teknik çözümler sunuyor. Çözümlerini sıfır emisyon, tamamen elektrikli ve hibrit sistemlerle sunan marka; sürdürülebilir ve akıllı sistemleriyle geleceğin teknolojisini müşterilerine ulaştırmayı hedefliyor.

Etiketler :