Thermo King’ten bakım kampanyası

Thermo King’ten bakım kampanyası

Yaşadığımız bu olağanüstü dönem boyunca önlem olarak alışverişlerde çoğunlukla eve teslimat seçeneği kullanıldı. Tüketiciler raf ömrü uzun ürünlerin yanı sıra taze sebze, meyve, yumurta gibi gıdalarda da sorun yaşamadı. Bu gıdaların taşınmasında sürdürülen soğuk zincir taşımacılığı ürünlerin tazeliğinin bozulmadan müşteriye teslimini sağladı. Bu zorlu dönemde soğuk zincir taşımacılığının gıda sektörünün dışında sağlık sektörü...

Yaşadığımız bu olağanüstü dönem boyunca önlem olarak alışverişlerde çoğunlukla eve teslimat seçeneği kullanıldı. Tüketiciler raf ömrü uzun ürünlerin yanı sıra taze sebze, meyve, yumurta gibi gıdalarda da sorun yaşamadı. Bu gıdaların taşınmasında sürdürülen soğuk zincir taşımacılığı ürünlerin tazeliğinin bozulmadan müşteriye teslimini sağladı. Bu zorlu dönemde soğuk zincir taşımacılığının gıda sektörünün dışında sağlık sektörü için de önemli olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

Thermo King Kampanyalarla destek veriyor

Thermo King, "Eski Dostlar" olarak adlandırdığı kampanya ile ünite yaşı 3 ve üzeri tüm dizel tır ve kamyon ünitelerinde geçerli olan bakım, parça ve işçilik ücretlerinde yüzde 25’e varan indirim sağlıyor. 

Ayrıca, tüm dizel treyler ve kamyon ünitelerinin bakım parçaları olan kayış, filtre, alternatör fırçası, yağ, kasnak, rulman ve işçilik ücretlerinde yüzde 20 indirim devam ediyor. 

Etiketler :