TIRPORT, Çin’de Türkiye’yi temsil edecek

TIRPORT, Çin’de Türkiye’yi temsil edecek

Lojistik StartUp’ı TIRPORT, Create@Alibaba’nın Unicorn adayları içinde, Türkiye’yi Çin’de temsil edecek. TIRPORT, yapılan ön elemelerde Afrika ve Ortadoğu bölgesinden de katılım yapan 400’e yakın StartUp arasından ilk 15’e girdi. Alibaba Cloud’un 15 bölge finalisti için İstanbul Kollektif House’da düzenlediği yarışmada başarılı performans gösteren TIRPORT, 27 Eylül’de Çin’de düzenlenecek dünya yarı finaline katılmaya hak kazandı.Bu yılki Create@...

Lojistik StartUp’ı TIRPORT, Create@Alibaba’nın Unicorn adayları içinde, Türkiye’yi Çin’de temsil edecek. TIRPORT, yapılan ön elemelerde Afrika ve Ortadoğu bölgesinden de katılım yapan 400’e yakın StartUp arasından ilk 15’e girdi. Alibaba Cloud’un 15 bölge finalisti için İstanbul Kollektif House’da düzenlediği yarışmada başarılı performans gösteren TIRPORT, 27 Eylül’de Çin’de düzenlenecek dünya yarı finaline katılmaya hak kazandı.

Bu yılki Create@ Alibaba Cloud Start-up yarışmasının Orta Doğu ve Afrika bölgesi ayağını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini ifade eden Alibaba Cloud Avrupa Genel Müdürü Yeming Wang, “Bu yarışmayla birlikte, dünyanın en inovatif, dönüşümsel ve oyun bozan teknoloji şirketleriyle tanıştığımız için heyecan duymaktayız” dedi.

Alibaba Cloud tarafından 12 ülkede düzenlenen uluslararası Create@Alibaba Cloud Start-Up Yarışması’nın İstanbul’da gerçekleştirilen Orta Doğu ve Afrika bölgesi ayağında; TIRPORT, Fazla Gıda, Kimola, Parkpalet ve Piri Guide, bu yılın Eylül ayında Çin’in Nanjing şehrinde düzenlenecek yarışmanın ikinci etabına katılmaya hak kazandı.