Tırsan, Ankara Lojistik Zirvesi’nde 3 Araçla Yerini Alacak

Tırsan, Ankara Lojistik Zirvesi’nde 3 Araçla Yerini Alacak

Tırsan, ulaşım ve lojistik dünyasının en büyük ticari araç fuarı IAA’ya katılımının hemen ardından hız kesmeden lojistik sektörünün öncü oyuncularını 11-13 Ekim tarihlerinde bir araya getiren Ankara Lojistik Zirvesi’nde yerini alıyor. Türkiye’den ve çevre ülkelerden lojistik sektöründe hizmet veren çok sayıda şirkete ev sahipliği yapacak etkinlikte Tırsan, geniş ürün gamından 3 aracını ziyaretçiler ile buluşturacak.

Tırsan, Ankara Lojistik Üssü’nde gerçekleşecek Ankara Lojistik Zirvesi’ne katılacak ziyaretçileri,  ayarlanabilir 5. teker yüksekliği sayesinde farklı çekiciler ile eşleşebilen Tırsan Multi Ride, her tip yük taşımacılığına uygun Kässbohrer K.SPL 3 Açık Kasa ve yakıt tasarruflu K.STB 39 Akaryakıt Tankeri araçları ile buluşturacak. Ayrıca ziyaretçiler, “Yılın Lojistik Dostu Kurumu” ödülü ile taçlandırılan Türkiye’nin en geniş servis ağı hakkında da bilgi sahibi olabilecekler. Üç gün sürecek olan zirvede, hava, kara, demir ve deniz yolu taşımacılığı sektöründe faaliyette bulunan lojistik firmalarını bir araya getirirken sektördeki yeni yatırım ve gelişmelerin, yeni servis ve hizmetlerin tanıtılacağı bir platform yaratmayı hedefliyor.

Tırsan, farklı ihtiyaçlar için geliştirilen 3 güçlü aracıyla ziyaretçilere, sunduğu verimlilik ve sağladığı avantajları aktaracak.

Etiketler :