Tırsan, İtalya’da gücünü artırıyor

Tırsan, İtalya’da gücünü artırıyor

Tırsan İtalya’da yüzde 10 pazar payı hedefliyor. Brescia merkezli Multiservice srl ile bayilik anlaşması imzalayan Tırsan, İtalya’daki satış sonrası hizmet noktası sayısını yıl sonuna kadar 20’ye yükseltecek.

Tırsan Treyler, İtalya’daki satış gücünü artırmak üzere Brescia merkezli çekici ve treyler tedarikçisi Multiservice ile bayilik anlaşması imzaladı. Tırsan’ın İtalya’daki hedeflerini açıklayan Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Avrupa’da göstermiş olduğumuz büyük başarıyı şimdi de İtalya’ya taşıyoruz. Multiservice gibi güçlü yerel bir iş ortağı ile İtalya’daki satışlarımızda halihazırda yakaladığımız artışı hızlandıracağız. Hedefimiz yüzde 10 pazar payıdır. İtalya’da satış sonrası ağımızı daha da genişletmek için gerekli tüm adımları atmış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

İtalya Otomotiv Sanayicileri Birliği (ANFIA) tarafından sağlanan verilere göre, yılın ilk sekiz ayında İtalya’da trafiğe kaydedilen Kässbohrer markalı treyler sayısı, yıllık bazda yüzde 58,7 arttı. Bu büyüme, 2015 yılında kaydedilen üç kat artışın ardından geldi.

Tırsan’ın İtalya’daki satış sonrası hizmet ağı, İtalyan taşımacılığının belkemiği olan, Torino’dan Trieste’ye Milano ve Venedik üzerinden ulaşan A4 otoyolunu tamamıyla kapsıyor. Bu yılın sonuna kadar Tırsan’ın satış sonrası hizmet ağının ülkenin orta ve güneyini de kapsayacak şekilde 20 servis noktasına ulaştırılması planlanıyor. Bunun yanında, Tırsan’ın 27 ülkede haftanın 7 günü 24 saat boyunca sunduğu yol yardım hizmetinin İtalya’da da geçerli olduğu belirtildi. 

Etiketler :