TIRSAN’DAN SERVİS KAMPANYASI

TIRSAN’DAN SERVİS KAMPANYASI

Tırsan, taşımacıların treylerini uzun yollarda güvenle kullanmaya devam etmesini sağlayacak avantajlı bakım kampanyası başlattı. Kampanya yaz boyunca sürecek.Türkiye’nin dört köşesinde 52 servis noktasıyla sektörün en geniş servis ağında uzman treylerler bakım, onarım ve servis hizmeti veren Tırsan, 1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında 30 Nokta Bakım Kontrolünü ücretsiz olarak sunuyor.30 Nokta Bakım Kontrolü ile treylerin yük altında ve en zorlu yol koşullarında...

Tırsan, taşımacıların treylerini uzun yollarda güvenle kullanmaya devam etmesini sağlayacak avantajlı bakım kampanyası başlattı. Kampanya yaz boyunca sürecek.

Türkiye’nin dört köşesinde 52 servis noktasıyla sektörün en geniş servis ağında uzman treylerler bakım, onarım ve servis hizmeti veren Tırsan, 1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında 30 Nokta Bakım Kontrolünü ücretsiz olarak sunuyor.

30 Nokta Bakım Kontrolü ile treylerin yük altında ve en zorlu yol koşullarında kendinden emin ilerlemesi için bakım ve onarım ihtiyaçları önceden tespit ediliyor. Treylerin operasyona güvenli ve verimli bir şekilde devam etmesi için gerekli tüm kontroller Tırsan bilgi birikimiyle donatılan teknisyenler tarafından gerçekleştiriliyor. Bu sayede hem treylerin onarım maliyetlerinden tasarruf sağlanırken, olası arızalar da önceden tespit edilerek önleniyor, can ve mal güvenliği sağlanıyor. Hem de aracın lastik ömrü uzarken, sürüş ve yük taşıma güvenliği korunuyor.

Kampanya bununla da sınırlı değil, 22 Haziran 2016 tarihinden başlayarak ağustos ayı sonuna kadar treylerini Tırsan yetkili servislerine getiren kullanıcılar tüm hizmetlerde %20 işçilik bedeli indirimi ve %20 yedek parça indiriminden de faydalanabilecekler. 

Etiketler :