Toyota Türkiye’de atama!

Toyota Türkiye’de atama!

2013 yılından bu yana Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürüten Özge Çetin’in şirket içinde farklı bir göreve atanması nedeniyle 1 Ağustos tarihinden itibaren görevi Nergis Bekdemir üstlendi.Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İletişim ve Planlama görevine atanan Nergis Bekdemir 1985 doğumlu. Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 2007 yılında mezun olan Bekdemir, iş yaşamına 2007...

2013 yılından bu yana Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürüten Özge Çetin’in şirket içinde farklı bir göreve atanması nedeniyle 1 Ağustos tarihinden itibaren görevi Nergis Bekdemir üstlendi.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İletişim ve Planlama görevine atanan Nergis Bekdemir 1985 doğumlu. Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 2007 yılında mezun olan Bekdemir, iş yaşamına 2007 yılında Delphi Otomotiv Sistemleri’nde başladı. 2009 Temmuz ayından beri Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.’de Proje ve Kurumsal Planlama Yöneticisi olarak görev yapan Bekdemir, ileri seviyede İngilizce biliyor.

Etiketler :