Transit  50. yılını kutluyor

Transit 50. yılını kutluyor

Ford’un ticari araç ürün gamının en köklü modeli olan Transit, 50. yılını kutlayacağı Comvex’te tüm katılımcıların ilgi odağı olmaya devam edecek. Yeni Ford Transit, fuarda sergilenen VIP Minibüs, 410L 10+1 Turizm Minibüsü, 440E 16+1 Okul Aracı, 350 L Yüksek Tavan Van, 350 ED Kapalı Kasa Kamyonet ve 350 L Kasalı Kamyonet modelleri ile de ürün gamının her kesime hitap ettiğini açıkça ortaya koyuyor. Pazara sunulduğu günden bu yana, Kuzey Amerika’dan Avustralya’ya...

Ford’un ticari araç ürün gamının en köklü modeli olan Transit, 50. yılını kutlayacağı Comvex’te tüm katılımcıların ilgi odağı olmaya devam edecek. Yeni Ford Transit, fuarda sergilenen VIP Minibüs, 410L 10+1 Turizm Minibüsü, 440E 16+1 Okul Aracı, 350 L Yüksek Tavan Van, 350 ED Kapalı Kasa Kamyonet ve 350 L Kasalı Kamyonet modelleri ile de ürün gamının her kesime hitap ettiğini açıkça ortaya koyuyor. 

Pazara sunulduğu günden bu yana, Kuzey Amerika’dan Avustralya’ya 7 milyondan adetten fazla satılan Ford Transit’in, küresel pazar için Ford Otosan Kocaeli tesislerinde üretilen 7’nci neslinde; Türkiye pazarına sunulan Van, minibüs, tek ve çift kabinli kamyonet olmak üzere 4 farklı karoser seçeneği sunuluyor. Önden çekişli, arkadan itişli veya dört tekerden çekişli olarak üretilen Yeni Transit; 125, ve 155 PS’lik 2 motor seçeneği ile Avrupa’da sadece Ford Otosan tarafından üretilerek, 106 ülkeye ihraç ediliyor. Yeni nesil Transit, farklı gövde tasarımları ve versiyon çeşitliliğinin yanı sıra konforu, sağlamlığı ve dayanıklılığı, yük taşıma kapasitesi, düşük işletim maliyetleri ve ileri teknolojileri ile öne çıkıyor. 

Etiketler :