Treylerde 300 bin kilometreyi aşınca lastiklerinin 3’te 2’sini Continental’e çevirmeye karar verdi

Treylerde 300 bin kilometreyi aşınca lastiklerinin 3’te 2’sini Continental’e çevirmeye karar verdi

Filosundaki kamyonların lastiklerinin 3’te 2’sini Continental’in yeni nesil lastiklerine geçiren Hilal Trans, Continental farkıyla aldığı verimlilikten memnun kaldı.

Hilal Trans, yaptığı testler sonucunda filosunda yer alan kamyonların 3’te 2’sinin lastiklerini Continental’e çevirme kararı aldı. Filosundaki lastikleri HTL1’den Continental’in yeni nesil 385/55R19.5 ebadındaki (CET3) lastiklerine geçiren Hilal Trans, Continental lastiklerinin performansından memnun kaldı.

Kullanım ve işin aksamaması kriterlerini baz aldıklarında Continental’in farkını ortaya koyduğunu belirten Hilal Trans, HTL1 lastiklerden yeni nesil HT3 lastiklerine geçtiklerinde verim artışındaki önemli farkın altını çiziyor. Continental’in müşterilerine verim sağlamak için geliştirdiği lastik hava basıncı kontrol sistemi (ContiPressureCheck) gibi uygulamaları da bulunuyor.

En önemli odak noktalarının müşteri memnuniyeti olduğunu ifade eden Hilal Trans Firma Ortağı ve Teknik Genel Koordinatörü İbrahim Küçükçakır da, orijinal ekipmanda lastiklerin Continental olmasını tedarikçilerinden özellikle rica ettiklerini belirtiyor. Avrupa’nın en az 30 yıllık olan asfalt yollarına en uygun profesyonel lastiklerin Continental olduğunu söyleyen Küçükçakır, “Treylerde 300 bin km’yi aşan farklı bir firma olduğunu düşünmüyoruz. Bu treylerdeki performansımızı Continental’e borçluyuz” diye konuştu.

Etiketler :