Türen İnşaat, filosunu MAN kamyonlarla güçlendirdi

Türen İnşaat, filosunu MAN kamyonlarla güçlendirdi

Alt yapı sektörünün önde gelen firmalarından Türen İnşaat, iş makinesi parkına 5 adet MAN TGS 33.400 BB 6x4 Damper serisi araç kattı.

Trabzon merkezli Türen İnşaat’ın, yapı, ve altyapı alanlarında bölgesinin öncü kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Türen İnşaat Genel Müdürü Coşkun Öztürk, yeni yatırımlar yapmayı, yeni ekipmanlar sağlamayı hedeflediklerini belirtti. MAN araçlarının, kalite, performans, dayanıklılık ve işletim maliyeti açısından çok önemli avantajlar sunduğuna da dikkat çeken Öztürk, “MAN araçlarının nitelikleri ve kabiliyetlerinin yanı sıra sunduğu yaşam boyu maliyet avantajı da bu tercihimizde etkili oldu” dedi.

Türen inşaat ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden dolayı memnuniyetini dile getiren MAN Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz, MAN’ın tüm Türkiye’de yaygın hizmet ağı ile satış ve satış sonrası hizmetlerde çok önemli başarılara imza attığına dikkat çekti.

Türen İnşaat ile daha önceki çalışmalarından duyulan karşılıklı memnuniyetin, 5 araçlık yeni sözleşmenin gerçekleşmesinde etkili olduğunu belirten MAN Doğu Karadeniz Bölgesi Satış Temsilcisi Murat Mazlum ise iki firma arasındaki işbirliğinin gelişerek devam edeceğine inandığını söyledi.

Törende Turman Otomotiv adına Ümit Tural ise MAN’ın, üstün nitelikleri araçlarının yanı sıra servis ve satış sonrası hizmetlerde de çok önemli avantajlar sunduğuna dikkat çekti. Tural, “MAN, yedek parçada çok uygun, rekabetçi fiyatlar sunuyor. Bununla birlikte uzatılmış garanti ve bakım paketleri gibi birçok hizmetinin yanı sıra düzenledikleri kapmanyalarla da sektörün bu alanda da en rakebetçi markası konumunda” açıklamasında bulundu.  

Etiketler :