Türkiye Petrolleri Yeni Yatırım Direktörü Hakan Uçar Oldu

Türkiye Petrolleri Yeni Yatırım Direktörü Hakan Uçar Oldu

Sektörün tecrübeli isimlerinden Hakan Uçar, Türkiye Petrolleri’nde Yatırım Direktörü olarak görev almaya başladı. 1992 yılında Shell Türkiye Perakende Satış Koordinatörü olarak iş hayatına başlayan Uçar, daha sonra 2000 yılında Petrol Ofisi A.Ş.’nin özelleşmesi ile birlikte Petrol Ofisi bünyesinde, Perakende Yatırım Müdürlüğü, çeşitli Bölge Müdürlükleri, Müşteri Perakende Segmentasyon Müdürlüğü, Kıbrıs KIPET Genel Müdürlüğü, Perakende Satışlar...

Sektörün tecrübeli isimlerinden Hakan Uçar, Türkiye Petrolleri’nde Yatırım Direktörü olarak görev almaya başladı. 1992 yılında Shell Türkiye Perakende Satış Koordinatörü olarak iş hayatına başlayan Uçar, daha sonra 2000 yılında Petrol Ofisi A.Ş.’nin özelleşmesi ile birlikte Petrol Ofisi bünyesinde, Perakende Yatırım Müdürlüğü, çeşitli Bölge Müdürlükleri, Müşteri Perakende Segmentasyon Müdürlüğü, Kıbrıs KIPET Genel Müdürlüğü, Perakende Satışlar Müdürlüğü ve Taşıt Tanıma Müdürlüğü gibi farklı yöneticilik görevlerinde bulundu.

Uçar, Türkiye Petrolleri ailesine katılmasıyla ilgili ise şunları söyledi: “Güçlü ve yerli markamız Türkiye Petrolleri’nin, akaryakıt sektöründe hak ettiği “marka değeri”ne ve “pazar payı”na ulaşması için, markanın müşteriyle temas ettiği yüzü olan akaryakıt istasyonlarının konum ve standartlarının daha da geliştirilmesi ihtiyacı kaçınılmazdır.

Türkiye Petrolleri akaryakıt istasyonlarının; ulaşılabilir, günümüz müşteri beklentilerini karşılamaya yönelik alt yapı ve servis çeşitliliğine sahip birer çekim noktası haline gelmesi için, ekip olarak ilk günden itibaren çalışmalara başladık.

Hedefimiz, başta değerli bayilerimizin ve nihai müşterilerimizin ilk tercihi olmak. Bu yolda gereken tüm kaynaklara sahip olan TP çatısı altında, değerli ekip arkadaşlarımla birlikte görev yapıyor olmaktan mutluluk duyuyorum.”

Etiketler :