Türkiye’de satılan 60 bininci Sprinter’ın sahibi oldu

Türkiye’de satılan 60 bininci Sprinter’ın sahibi oldu

Mercedes-Benz’in Türkiye’de satılan 60 bininci Sprinter aracını Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Otomotiv aracılığı ile filosuna ekleyen Yalova merkezli Nesgün Turizm, tur, transfer, gezi, okul servisleri ve personel taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteriyor.Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde gerçekleşen tören ile Sprinter 19+1 okul aracını teslim alan Nesgün Turizm 28 araçlık filosundaki Mercedes-Benz Sprinter sayısını bu teslimat ile...

Mercedes-Benz’in Türkiye’de satılan 60 bininci Sprinter aracını Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Otomotiv aracılığı ile filosuna ekleyen Yalova merkezli Nesgün Turizm, tur, transfer, gezi, okul servisleri ve personel taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteriyor.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde gerçekleşen tören ile Sprinter 19+1 okul aracını teslim alan Nesgün Turizm 28 araçlık filosundaki Mercedes-Benz Sprinter sayısını bu teslimat ile 8 adede çıkarttı. Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Grup Direktörü Tufan Akdeniz, Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Hafif Ticari Araçlar İkinci El Satış Müdürü Faruk Özer ve Hafif Ticari Araçlar Pazarlama Müdürü Onur Ahi, Nesgün Turzim ortağı Sinan Gündüz, Nesgün Turzim ortağı ve şirket müdürü Ömer Eski, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Otomotiv Kocaeli Genel Müdürü Levent Gürel ve Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii ve Mengerler Otomotiv Kocaeli Satış Müdürü Hakan Gökalp katıldılar.

TUFAN AKDENİZ: “2015 YILINDA 8 BİN 440 ADETLİK HAFİF TİCARİ ARAÇ SATIŞI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Satış & Pazarlama Müdürü Tufan Akdeniz, “Şirketimiz 2015 yılında 8 bin 440 adetlik hafif ticari araç satışı gerçekleştirerek yeni bir başarıya imza attı. Okul ve personel taşımacılığının yanı sıra turizm ve şehiriçi yolcu taşımacılığında da önemli bir role sahip olan Sprinter aracımızın 60 bininci satışını gerçekleştirdik. 60 bininci Sprinter’i filosuna dahil ederek Mercedes-Benz marka araç sayısını arttıran Nesgün Turizm’e şirketimizle gerçekleştirdiği işbirliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖMER ESKİ: “60 BİNİNCİ SPRİNTER’İN FİLOMUZDA YER ALMASINDAN BÜYÜK BİR ONUR DUYUYORUZ”

Nesgün Turizm ortaklarından ve aynı zamanda şirket müdürü olan Ömer Eski de yaptığı konuşmada, “Mercedes-Benz Türk ve Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Otomotiv’e destekleri için teşekkür ederiz. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in faiz avantajlarını kullanarak satın aldığımız için memnunuz. Ayrıca 60 bininci Sprinter’in filomuzda yer almasından büyük bir onur duyuyor ve Mercedes-Benz Türk ile işbirliğimizin uzun süreli olmasını diliyoruz” diye konuştu. 

Etiketler :