Türkiye’den 4 takım Volvo Trucks teknisyenleri yarışmasında finale koşuyor

Türkiye’den 4 takım Volvo Trucks teknisyenleri yarışmasında finale koşuyor

Volvo Trucks'ın hizmet ağındaki en iyi profesyoneller, servis çalışanları için dünyanın bir numaralı yarışması olan VISTA'nın yarı finallerinde bir araya gelecek. Türkiye'den de 4 takım, Göteborg'da düzenlenecek olan Orta Doğu-Kuzey Batı Afrika-Güney Doğu Afrika-Doğu/EMA yarı finallerinde yarışacak.

VISTA 2015-2016,18 bin 500'den fazla katılımcı ile yine kendi elinde tuttuğu, servis çalışanları için dünyadaki en büyük yarışma olma rekorunu kırdı. Bu sayının içinde Türkiye'den 281 katılımcı yer aldı. Türkiye’de gerçekleştirilen bölgesel yarı finalin ardından, Göteborg'da yarışmanın uluslararası yarı finali gerçekleştirilecek. Türkiye’den de 4 takımın yer alacağı yarı final sonunda belirlenecek en iyi 32 ekip, Mayıs sonunda yine İsveç Göteborg’da düzenlenecek büyük finalde yarışacak.

ÖMER ONAY; "4 TAKIMIMIZ İLE YARI FİNALE ULAŞMAK SERVİSLERİMİZDEKİ YÜKSEK KABİLİYET SEVİYESİNİ GÖSTERİYOR”

Volvo Trucks Türkiye adına VISTA ile ilgili bilgi veren Bayi Ağı Geliştirme Müdürü, Ömer Onay; "VISTA, Türkiye’de sunduğumuz hizmetlerimizi diğer bölgeler ile kıyaslamak için de bir fırsat oluyor. 4 takımımız ile yarı finale ulaşmak servislerimizdeki yüksek kabiliyet seviyesini gösteriyor. Öte yandan yarı finale kalamayan diğer tüm katılımcılarımız da bilgi ve becerilerini geliştirerek bu yarışmada farklı bir deneyim kazandı” dedi.  

VISTA sayesinde ekipler, takım çalışması, problem çözme ve Volvo’nun ilkelerine bağlı olarak müşterilere kaliteli hizmet sunmak konularındaki yetenekleri ile sınanıyor. VISTA'nın sonuçları aynı zamanda geliştirilmesi gereken alanların da belirlenmesinde yardımcı oluyor. Bu bağlamda VISTA, yoğun eğitim programı özelliği ile global bir yarışma olmanın ötesine geçiyor.

Yarı finaller ve büyük final de dahil olmak üzere, VISTA 2015-2016 hakkında daha fazla bilgi almak için VISTA web sayfasını (vista.volvo.com) ziyaret edebilir ve VISTA'yı Facebook'ta takip edebilirsiniz. (www.facebook.com/VISTAworldchampionship).

Etiketler :